EXCLUSIV! Tarom susține talentele României! Alla, de la Românii au talent, s-a antrenat pe aripa unui Airbus în hangarul TAROM

Tarom susține talentele României și permite accesul presei în unul din hangarele companiei pentru ca una din cele mai tari concurente de la Românii au talent, ediția 2018, Alla – trimisă de Mihaela Rădulescu în semifinala prin Golden Buzz, să se antreze și să facă video-ul de prezentare.

Premieră! Alla, de la Românii au talent, s-a antrenat pe aripa unui Airbus de la TAROM

Alla, una din concurentele favorite de anul acesta de la Românii au talent, s-a antrenat în unul din hangarele companiei Tarom, dupa ce producătorii show-ului au cerut companiei naționale sprijinul pentru a realiza un material de prezentare.

Extrem de deschiși, reprezintații TAROM, au facilitat acccesul echipelor de filmare de la Românii au talent și au dat accesul acetora în hangar, unde concurenta Alla s-a antrenat pe aripa unui avion AIRBUS.

Alla de la Românii au talent s-a antrenat pe airpa unui Aribus Tarom

Alla, concurentă la Românii au talent, a ajuns în marea semifinală a show-ului de la Pro TV, după ce a primit un golden buzz de la Mihaela Rădulescu. Aceasta are mari șanse de câștig conform surselor noastre și voturilor de pe grupurile de specialitate.

Momentul video îl puteți vedea, astăzi, 4 mai, la ora 22:45 la  Pro TV sau mai jos.

VIDEO: EXCLUSIV! Alla s-a antrenat pe aripa unui Airbus de la Tarom

Știri pe aceeași temă:

Promoție la biletele Tarom – Zborurile spre Larnaca super ofertă!

Compania TAROM vă oferă tarife spre Larnaca începând de la 103 euro pentru o călătorie dus-întors, iar următoarele servicii sunt incluse: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 30 kg, catering la bord, alegerea locului în aeronavă și check-in-ul!

← Close