Va fi aniversat pasagerul cu numărul 1 milion de pe Aeroportul Cluj

Andrei Beldiman, 23 mai. 2018

Aeroportul Cluj se pregătește de o aniversare în premieră. Pasagerul cu numărul 1 milion va fi aniversat în luna mai.

Aeroportul Internațional Cluj va sărbători joi seara, 24 mai, pasagerul cu numărul 1 milion pe anul 2018.

Este pentru prima dată când evenimentul are loc în luna mai.

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj sărbătoreşte joi pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat pe aeroport. Evenimentul are loc cu o lună mai devreme decât anul trecut. Totodată această aniversare are loc cu mai bine de jumătate de an mai devreme decât în urmă cu 7 ani.

În 2011 Aeroportul Avram Iancu din Cluj a sărbătorit pentru prima dată atingerea pragului de un milion de pasageri.

Citiți și despre documente false descoperite pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

“Joi, 24 mai, la ora 18.45 urmează să aniversăm primul milion pentru anul acesta. Este pentru prima dată în luna mai. Avem o creştere de aproximativ de 8% a traficului. Merge foarte bine activitatea. În ce priveşte zborurile turistice vom avea anul acesta 12 destinaţii turistice în 5 ţări. În ce priveşte Antalya vom avea 12 zboruri pe săptămână. Tradiţional, e cea mai bună destinaţie turistică din Cluj. Perioada de operare ne bucurăm că s-a extins între 12 mai şi 27 octombrie”. A declarat directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo.

Un nou eveniment a avut loc marți, 22 mai, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj.

De această dată este vorba despre o ceremonie dedicată promovării zborurilor turistice din anul 2018. Astfel a fost dezvăluită cea mai de success destinaţie de vacanţă de pe aeroport şi anume Antalya, Turcia.

Antalya este o destinație foarte populară pentru pasagerii care zboară de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Acestea sunt operate încă de acum 12 ani (2007-2018). Astfel, în această perioadă, 300.000 de pasageri din Cluj-Napoca, dar şi din întreaga Transilvanie, au ales să zboare către Turcia de pe Aeroportul din Cluj.

Citiți și despre Tarom reintroduce cursele interne Iaşi – Timişoara şi Cluj-Timişoara.

Această tradiție continuă și în anul 2018.

Vor fi 10 zboruri pe săptămână, cu 3 mai mult decât anul trecut. Acestea vor fi operate în zilele de luni, marţi, vineri, sâmbătă şi duminică. Zborurile au început pe 12 mai până în 27 octombrie și vor fi realizate prin intermediul a şase operatori aerieni.

Anul aceste pasagerii Aeroportului Internaţional Cluj pot călători spre 12 destinaţii turistice renumite din Mediterană. Printre acestea amintim Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiatos, Thesaloniki, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir) şi Spania (Palma de Mallorca).
Sursa: monitorulcj.ro.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close