Surprize Emirates pentru cea mai aglomerată zi a companiei

Andrei Beldiman, 28 iun.. 2018

Înghețată, check-in de acasă și zone speciale de joacă pentru cei mici – acestea sunt doar câteva surprize Emirates pregătite pentru cea mai aglomerată zi pentru compania aeriană.

Emirates se pregătește pentru sezonul de vară și pentru cea mai aglomerată zi din an: 29 iunie.

Compania aeriană Emirates informează pasagerii să sosească la aeroport cu trei ore mai devreme pentru zborurile din sezonul de vară. Cea mai aglomerată zi de weekend pentru compania aeriană se așteaptă să fie vineri, 29 iunie.

Compania aeriană din Dubai a anunțat pasagerii că pot realiza check-in-ul cu până la 90 de minute înainte de zbor. Clienților care sosesc la aeroport cu mai puțin de 60 de minute înainte de zbor nu li se va permite să călătorească pe zborul respectiv.

Citiți și Grupul Emirates a înregistrat al 30-lea an consecutiv pe profit

Peste 220.000 de călători urmează să călătorească prin Terminalul 3 – Dubai International în următoarele două săptămâni. Ziua de mâine, 29 iunie, se așteaptă să fie una dintre cele mai aglomerate zile ale anului pentru Emirates, precum și vineri, 6 iulie.

Clienții pot realiza check-in-ul online începând cu 48 de ore înainte de zbor, atât online, cât și pe telefonul mobil. Alternativ, Emirates oferă facilități de check-in lângă zona de parcare, unde clienții își pot lăsa bagajele începând cu 24 de ore înainte de zbor și până la 6 ore înainte de plecare.

Pentru cei care nu doresc să părăsească confortul casei, hotelul sau biroul, Emirates oferă un serviciu de check-in acasă.

Noul program include un agent de check-in care va veni acasă oriunde în Dubai pentru a cântări și verifica bagajele.

Pentru familii, compania aeriană va oferi zone speciale pentru check-in și îmbarcare prioritară, în Terminalul 3. Pentru cei care folosesc saloanele Emirates, există și o zonă de joacă special amplasată pentru cei mici.

Citiți și 6 luni de parteneriat între companiile Emirates și FlyDubai

De asemenea, înghețată gratuită va fi disponibilă pe timpul verii în aeroportul din Dubai. Realizată de departamentul intern de catering al companiei, înghețata “Emperor” vine cu cinci arome: ciocolată, vanilie, cafea, sorbet de mango și sorbet de lămâie.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close