6 luni de parteneriat între companiile Emirates și FlyDubai

Andrei Beldiman, 24 apr.. 2018

Emirates și FlyDubai au sărbătorit 6 luni de parteneriat. Cele două companii aeriene din Emiratele Arabe Unite au avut o colaborare de succes. De asemenea FlyDubai a lansat ruta zilnică Dubai – Helsinki.

Parteneriatul dintre Emirates și FlyDubai a luat naștere în octombrie 2017.

În intervalul noiembrie 2017 – martie 2018, un număr de 400.000 de pasageri s-au bucurat de beneficiile acestui parteneriat. Planurile de viitor încorporează un număr extra de 250.000 de pasageri care se vor bucura de serviciile oferite de cele două companii.

La început parteneriatul consta în zboruri în codeshare către 29 de orașe. Rețeaua s-a extins rapid datorită cererii. Datorită acestui parteneriat de bun augur, pasagerii pot călători mai ușor spre destinațiile dorite via Dubai, toate zborurile pe un singur bilet. Aceștia își pot planifica legături între zborurile Emirates și FlyDubai. Un alt avantaj fiind faptul că bagajele de cală pot fi ridicate la destinația finală.

Atât Emirates cât și FlyDubai au rețele vaste de destinații. Emirates zboară către 141 destinații. În cursul acestui an, Emirates va începe să zboare către Londra Stansted și Santiago de Chile.

FlyDubai zboară spre 97 de destinații. 80 dintre acestea nu sunt în rețeaua Emirates, ceea ce înseamnă o completare importantă între cele 2 companii aeriene. Nu uitați că FlyDubai zboară la București, în timp ce Emirates ocolește România.

În momentul de față, Emirates și FlyDubai oferă zboruri în codeshare pe 90 de destinații.

Altele noi vor urma să se alăture parteneriatului în acest an.

Cele 2 companii vor oferi în continuare servicii de calitate superioară. Pasagerii Emirates vor beneficia de același tip de servicii pe zborurile FlyDubai. Membrii Emirates Skywards vor putea beneficia de serviciile programului de fidelizare și pe zborurile în codeshare cu FlyDubai.

Cu ocazia Arabian Travel Market, compania FlyDubai a anunțat că va opera zboruri zilnice pe ruta Dubai – Helsinki. Această nouă rută va fi inaugurată pe 11 octombrie 2018.

FlyDubai este prima companie aeriană din Emiratele Arabe Unite care va avea zboruri către Finlanda. Zborurile zilnice vor fi realizate la baza aeronavelor Boeing 737 MAX 8. Acestea vin echipate în 2 clase: Business Class cu paturi perfect plate și Economy Class cu noi scaune RECARO.

Orarul zborurilor Dubai – Helsinki cu FlyDubai este următorul:

  • FZ783 Dubai 17:10 – 22:50 Helsinki
  • FZ784 Helsinki 23:50 – 07:20+1 Dubai

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close