Descoperiți cele mai bune experiențe de vacanță cu EasyJet

Andrei Beldiman, 22 mai. 2018

Călătorii care caută experiențe de călătorie inedite vor fi încântați de noile vești. Compania aeriană EasyJet a adăugat opțiunea LuckyTrip pentru aplicația sa mobilă. Aceasta ajută călătorii să găsească experiențe noi în orice destinație vor zbura.

EasyJet a lansat aplicația LuckyTrip în aplicația mobilă iOS, facilitând astfel clienților să găsească experiența perfectă.

LuckyTrip permite călătorilor să găsească o excursie unică, adaptată nevoile lor, cu doar un singur click. Puteți aplica diverse filtre pentru a se potrivi preferințelor dvs.. De exemplu puteți selecta filtre cum ar fi o vacanță relaxantă pe plajă sau un city break activ, permițând aplicației să vă furnizeze zborurile ideale, destinația, hotelul și chiar activitatea.

Descoperiți cum puteți să plătiți biletele de avion Ryanair prin aplicația Google Pay.

Dacă sunteți în căutarea inspirației, intrați pe aplicația mobilă EasyJet, selectați bugetul disponibil și apăsați tasta “Lucky”. Astfel veți putea explora sute de călătorii în întreaga Europă.

Aplicația mobilă a companiei EasyJet a fost descărcată de mai mult de 25 de milioane de ori.

Compania aeriană este încrezătoare că adăugarea serviciului LuckyTrip va ajuta clienții să aibă o experiență de rezervare a vacanței digitale, mai ușoară ca oricând.

LuckyTrip este unul dintre numeroasele produse ale companiei Founders Factory, conduse de Brent Hoberman și Henry Lane-Fox.

Citiți și despre o aeronavă Tarom care a aterizat pe Otopeni după 10 minute de la decolare.

Compania EasyJet și-a lansat parteneriatul cu Founder Factory pentru a rămâne în fruntea topurilor de aplicații de călătorie și pentru a sprijini proiecte de start-up, cum este și opțiunea LuckyTrip, în Europa și în afara ei.

James Millett, directorul departamentului digital, de marketing și al mărcii EasyJet, a declarat: “EasyJet este cu adevărat încântată să lanseze aplicația LuckyTrip pe aplicația noastră mobilă iOS, oferind clienților noștri o experiență nouă și inovatoare pentru rezervarea vacanței de vis.”

“LuckyTrip este una dintre companiile fantastice pe care Founders Factory și EasyJet o sprijină, deoarece abordează oportunități strategice în industria călătoriilor, ajutând la menținerea companiei EasyJet în fruntea topurilor despre tehnologia de călătorie”.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close