Concurs KLM. Fotografiază-te cu sabotul și câștigă 2 bilete de avion

Andrei Beldiman, 30 apr.. 2018

Pasionații de călătorii, și nu numai, sunt invitați la un concurs KLM. Puteți câștiga 2 bilete de avion cu ajutorul unu sabot olandez gigant.

Compania KLM Romania a organizat o campanie grozavă. Aceasta se desfășoară în perioada 27 aprilie – 12 mai.

Pe terasa ParkLake Shopping Center a fost amplasat un sabot olandez gigant. Cei care vor să câștige 2 bilete către capitala Olandei au patru lucruri simple de făcut.

Trebuie să meargă la Mall-ul ParkLake, să-și facă un selfie cu sabotul olandez care a fost expus în curte și să urce fotografia pe www.concursklm.ro. Înscrierea se face în câțiva pași simpli. Tot ce mai trebuie este să dați un share pe Facebook și sunteți gata să intrați în competiție.

Vă puteți încrie pentru concurs AICI.

Adunați cât mai multe like-uri posibile la poza din albumul paginii Organizatorului.  Și pregătiți-vă bagajele pentru o nouă călătorie.

Ce puteți vizita într-o singură zi în Amsterdam

Primele 20 de fotografii cu cele mai multe like-uri vor fi analizate de juriul desemnat de organizatorii acestui concurs KLM.

Câștigătorul va primi o călătorie pentru 2 persoane în Amsterdam.

Pentru cei care vor ajunge în Amsterdam, iată care sunt cele mai bune cartiere în care vă puteți caza.

Pentru cei care se întreabă care este treaba cu acest sabot. Pe vremuri, aceste încălțări erau fabricate din lemn. Ele erau folosite de țăranii olandezi pentru muncile câmpului. Aceste încălțări poartă și numele de klomp. În zilele noastre, acești saboți sunt folosiți pentru decorațiuni și suveniruri. Peste 3 milioane de perechi de saboți olandezi sunt fabricați în fiecare an. Majoritatea sunt vânduți în Olanda. Turiștii adoră aceste suveniruri.

Cultura olandeză curprinde acești saboți, pe lângă deja celebrele lalele, mori de vânt și KLM.

În concluzie, nu mai pierdeți timpul. Haideți, cu mic cu mare, pe terasa Mall-ului ParkLake, din București, pentru o sesiune de selfie-uri cu sabotul olandez.

Spor la fotografii și la strâns de like-uri.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close