Cele mai renumite Grădini Zoologice din jurul lumii

Vizitarea unei Grădini Zoologice poate fi o experiență extraordinară pentru oamenii de toate vârstele. Fiecare persoană va avea șansa de a vedea de aproape și de a cunoaște mai multe informații despre animale de pe toate continentele. Astăzi vă prezentăm o listă cu cele mai bune Grădini Zoologice din jurul lumii. Acestea au fost alese în funcție de recomandările turiștilor de pe mapamond, făcute pe site-ul Booking.com.

Așa că, pregătiți-vă camerele foto, purtați pantofi confortabili și intrați în contact cu latura dvs. sălbatică.

Sursa: schlaich bergermann partner

1. Grădina Zoologică din Berlin, Germania

Aceasta este cea mai veche Grădină Zoologică din Germania și una dintre cele mai faimoase din lume. Pe site-ul Booking.com, acest loc a strâns peste 8000 de recomandări din partea celor care au vizitat-o. Cele mai populare activități sunt sezonul de hrănire a animalelor și show-urile speciale în care participă acestea. Porțile grădinii au fost deschise în 1844, iar aici puteți întâlni o paletă diversificată de specii.

Sursa: Visit Oceanside

2. Grădina Zoologică din San Diego, SUA

Scopul acesteia este să salveze speciile aflate pe cale de dispariție. Toate animalele din cadrul grădinii au parte de spațiu sub cerul liber. Grădina Zoologică din San Diego este veche de peste 100 de ani și a primit numeroase premii începând cu 1958. Turiștii cărora le plac aventurile nu ar trebui să treacă cu vederea Parcul San Diego Safari. Aici aveți opțiunea de camping, unde turiștii pot petrece noaptea în parc și pot lua parte la o varietate de activități de tabără. Printre cele mai populare se află plimbările organizate și discuțiile în jurul focului de tabără.

Sursa: The Wilder Traveller

3. Grădina Zoologică Taronga – Sydney, Australia

Taronga Zoo găzduiește mai mult de 4000 de animale. Este un loc extraordinar pentru a petrece o zi cu familia, în timp ce vizitați orașul Sydney. În afară de a admira animalele, vizitatorii pot opta pentru o serie de activități. Dintre acestea amintim oportunitatea de a intra în rolul celor care au grijă direct de animale și munca propriu zisă cu ele. De asemenea călătoria cu telegondola Sky Safari, plimbarea în jungla parcului sau explorarea Pădurii Lemurilor sunt faimoase.

Sursa: Singapore Travel Hub

4. Grădina Zoologică din Singapore

Grădina Zoologică din Singapore este faimoasă în întreaga lume. Aceasta a primit peste 10 mii de recomandări pe site-ul Booking.com. Este cunoscută ca fiind cea mai bună grădină zoologică care are o pădure tropicală. A fost deschisă în 1973 și atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Acest lucru este datorat decorului unic, varietății de specii de animale și a experiențelor speciale, precum micul dejun cu urangutanii. Sună extraordinar!

Sursa: visitWroclaw.eu

5. Grădina Zoologică din Wroclaw, Polonia

Amplasat pe malurile râului Oder, orașul polonez oferă peisaje demne de basme. Cu peste 10 mii de recomandări primite din partea celor care accesează Booking.com, Grădina Zoologică din Wroclaw este cea mai veche de pe teritoriul Poloniei. A fost deschisă în 1865 și este una dintre cele mai vizitate din Europa. Grădina Zoologică din Wroclaw găzduiește o paletă diversificată de animale. Copiii au ocazia să călărească ponei, să hrănească animalele sau să se bucure de parcul special amenajat. De asemenea pot opta pentru cursuri speciale de cățărat pe frânghii.

Sursa: Calatorescu

6. Grădina Zoologică din Viena, Austria

Tiergarten Schönbrunn, cunoscută și ca Grădina Zoologică din Viena, a fost construită în 1752. Aceasta este localizată în apropierea Palatului Schönbrunn, parte a patrimoniului internațional UNESCO. De asemenea amintim că este cea mai veche grădină zoologică din lume. Vizitatorii săi au ocazia să vadă urși panda, să descopere parcul din jurul palatului în timpul cursei “Panorama Train” sau să învețe despre colecția impresionantă de animale și plante.

Care dintre aceste grădini zoologice din lume v-a atras atenția. Care este ultima pe care ați vizitat-o?

← Close