6 Festivaluri și evenimente pentru care merită să călătoriți în prima parte a anului

Încercați să planificați o călătorie în care să includeți și un eveniment de amploare în 2018? Verificați această listă ce include 6 festivaluri și evenimente pentru care merită să călătoriți în prima parte a anului.

1. Festivalul de Gheață din Harbin

Are loc în Ianuarie în nordul Chinei. Datorită locației și temperaturilor scăzute, orașul găzduiește cel mai mare festival al sculpturilor de gheață din lume. Numărul de vizitatori crește exponențial de la an la an astfel și festivalul devine din ce în ce mai diversificat.

2. Jocurile Olimpice de Iarnă

Anul acesta evenimentul va avea loc în Coreea de Sud, în Pyeong Chang. Ceremonia de deschidere va avea loc pe 9 februarie, iar cea de închidere pe 25 a aceleiași luni. Cele mai importante competiții includ schi alpin, patinaj și hochei.

Sursa: Plugon

3. Festivalul Holi Moo

Pe 2 martie, Delhi va găzdui Festivalul Culorilor. Acesta reprezintă începutul primăverii și triumful binelui asupra răului. Pregătiți-vă să aruncați în aer pudră de diferite culori și să participați la petreceri dansante.

4. Songkran Chiang Mai

În aprilie puteți sărbători noul an thailandez. Este cunoscut și ca Festivalul Apei în Chiang Mai. Între 13 și 15 aprilie, în Thailanda, localnicii cât și vizitatorii participă la bătaia cu apă. Acesta semnifică binecuvântare și lepădarea de rele din anul ce s-a încheiat.

5. Festivalul de Jazz din New Orleans

Anul acesta va avea loc între 27 aprilie și 6 mai. 2018 marchează 300 de ani de la întemeierea orașului, acest lucru fiind un prilej mare de sărbătoare. Cu toate că lista celor care vor concerta nu a fost încă făcută public, anul trecut, printre cei care au urcat pe scena festivalului s-au numărat Stevie Wonder, Snoop Dogg și Pitbull.

6. Festivalul Nopților Albe

Este unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică și artă. Are loc în Rusia, în timpul verii, o perioadă ideală pentru a vizita Saint Petersburg. Iunie este luna perfectă pentru muzică live, dans și artificii.

La ce festivaluri și evenimente vă doriți să participați anul acesta?

← Close