6 Destinații din jurul lumii pe care copiii le adoră

Cu ajutorul recenziilor făcute de sute de mii de turiști din întreaga lume, site-ul Booking.com a alcătuit lista celor 6 destinații din jurul lumii pe care copiii le adoră. Iată care sunt aceste locuri pe care le recomandăm, cu precădere, familiilor cu copii.

Sursa: Pursuitist

1. Hotelul Four Seasons Hampshire ― Winchfield, Marea Britanie

Conacul în stil georgian oferă cazare de lux pentru clienții de toate vârstele. Activitățile în natură sunt populare printre cei mici, precum echitația sau navigarea pe râul din apropiere. Programul special pentru copii din incinta hotelului include activități precum fotbal, meșteșuguri sau căutarea comorilor. Familiile cu copii mai mari pot avea în grijă un ponei, pentru o zi, sau pot trage cu pușca în porumbei din clei.

Sursa: arctictreehousehotel

2. Hotelul Arctic TreeHouse ― Laponia, Finlanda

Orașul finlandez Rovaniemi este acoperit de zăpadă aproape tot timpul anului. În Satul lui Moș Crăciun, copiii pot să-l întâlnească pe acesta și să viziteze oficiul poștal unde ajung milioane de scrisori în fiecare an, de la copiii din întreaga lume. Hotelul Arctic TreeHouse se află în apropierea Satului. Apartamentele au design nordic, cu vedere către pădure. Cu puțin noroc veți avea șansa să vedeți Aurora Boreală.

Sursa: Kuoni

3. Stațiunea Loews Sapphire Falls ― Orlando, SUA

Orlando este în general un mare parc de distracții, cu o multitudine de atracții atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. O săptămână petrecută aici pare foarte scurtă. Stațiunea Lowes Sapphire Falls oferă rezervări timpurii pentru Parcul Lumea lui Harry Potter și Golful Vulcanilor, parc de distracții în apă, locuri pe care copiii le adoră.

Sursa: Booking.com

4. Hotelul Montan Ameron ― Davos, Elveția

Davos este o locație ideală pentru schi, în Alpii elvețieni. Întreaga familie se poate bucura de schi sau snowboard iarna și plimbări pe jos sau cu bicicleta în timpul verii. În cadrul hotelului există o piscină interioară și un club pentru copii.

Sursa: 123RF Stock Photos

5. Hotel Efteling ― Kaatsheuvel, Olanda

Fiecare detaliu al hotelului este inspirat de artistul olandez Anton Pieck, care a proiectat parcul de distracții Efteling. Camerele inspirate de basme și personalul hotelului vă vor face să vă simțiți ca un rege sau ca o regină. Cazați-vă la acest hotel și veți avea acces gratuit în parcul de distracții.

Sursa: Expat Living Hong Kong

6. Stațiunea Shangri-La Rasa Sentosa ― Singapore

O vacanță tropicală începe în acest hotel. Panorama asupra Mării Chinei de Sud, parcul acvatic pentru copii și cluburile destinate acestora vor face vacanța dvs. una relaxantă.

Care sunt hotelurile dvs. preferate unde mergeți în vacanță cu familia?

← Close