Unde să mergeți în vacanță în Februarie?

Luna cea mai scurtă din an riscă să fie trecută rapid cu vederea. Pentru iubitorii de călătorii avem recomandările ideale. Iată unde să mergeți în vacanță în februarie.

Pentru iubitorii de natură vă recomandăm o incursiune în inima Indiei. Descoperiți leoparzii zăpezii în timpul unei călătorii la pas.

Pentru schiori, Hokkaidō, cea mai nordică insulă japoneză, este o destinație incredibilă. Peisajul sălbatic și puțin alterat de mâna omului vă va lua răsuflarea. Echipați-vă foarte bine oriunde ați sta pentru că iernile sunt reci și grele.

Dacă vreți să scăpați de frig, alegeți Mexic. Milioane de fluturi monarh zboară în pădurile de brad Oyamel ale provinciei Michoacán.

Pentru cei care îndrăgesc mâncarea bună și vinurile vă recomand Singapore. Bucurați-vă de bucătăria locală și de temperaturile calde.

Mendoza, Argentina și Insula Sudului din Noua Zeelandă ademenesc călătorii cu vinuri recunoscute pe plan internațional, alături de peisaje absolut minunate.

Dacă este vorba despre aventură puteți opta pentru Laponia și plimbări în sănii trase de câini. Vă așteaptă seri de neuitat petrecute sub luminile Aurorei Boreale.

De asemenea vă recomand să mergeți la schi în Wyoming iar apoi să vă încălziți degetele în apele termale din regiune.

Pentru fanii scufundărilor, Honduras este una dintre cele mai ieftine destinații unde să învățați acest lucru.

În cele din urmă dacă vă gândiți la o vacanță pentru a vă îmbogăți cultura, mergeți în Veneția. În această perioadă a anului străzile sunt liniștite și puteți să descoperiți orașul cu calm, cel puțin înaintea carnavalului.

Și pentru că tot am amintit de carnavaluri, pentru cei în căutare de dans și muzică, februarie este luna sărbătorilor în Brazilia și Haiti.

Cambodgia vă așteaptă cu temperaturi plăcute, ideale pentru o plimbare pe o plajă aurie. Descoperiți ruine antice și sate plutitoare, relaxați-vă și interacționați cu localnicii pentru o experiență completă.

În speranța că veți evada din frigul așternut peste țară, vă urez vacanță plăcută.

Ce alte destinații internaționale recomandați pentru o vacanță în februarie?

← Close