Destinațiile lunii martie. Care sunt cele mai bune locuri pentru o excursie în luna Mărțișorului(II)

Pentru cei care își planifică o ieșire din cotidian în martie, avem încă 5 locuri pe care vi le recomandăm pentru vacanța de primăvară. Acestea sunt destinațiile lunii martie.

1. Sydney, Australia

Martie este perioada ideală a anului pentru a vizita capitala Australiei și pentru a evita aglomerația. Cartierul zilei este Chippendale. Aici se află Hotelul Old Clare, amplasat într-o veche fabrică de bere. Explorați metropola și descoperiți stilul de viață australian printr-un tur organizat al orașului sau aventurându-vă pe cont propriu.

2. Reykjavík, Islanda

Este oficial primăvară, dar în Islanda este încă iarnă. În martie zilele și nopțile încep să fie egale ca durată. Astfel veți avea mai mult timp pentru a explora peisajele naturale magnifice și mai ales pentru a vă bucura de Aurora Boreală, în timpul nopții. Nu plecați fără să înotați în Laguna Albastră. Plajele cu nisip negru de lângă Vik, pe coasta de sud, sunt un must see.

3. Buenos Aires, Argentina

În această perioadă a anului veți simți că retrăiți o toamnă blândă în Buenos Aires. Este ideală pentru plimbări prin oraș și explorarea acestuia. Cumpărați suveniruri și încercați o friptură. Vestea bună este că prețurile pentru cazare sunt cele mai mici în această perioadă. Puteți găsi camere de hotel minunate la doar $55 pe noapte.

4. Playa del Carmen, Mexic

Alegeți această destinație pentru începutul lui martie pentru a evita aglomerația cauzată de vacanța de primăvară. Această bucată de plajă de pe riviera Maya este ideală pentru grupuri de prieteni datorită paletei diversificate de locuri de cazare all-inclusive. Vremea este superbă pe tot timpul anului, plus că vă veți afla la mică distanță de ruinele Tulum.

5. Andaluzia, Spania

Săptămâna Sfântă, sărbătorită înaintea Paștelui în această regiune sudică a Spaniei, vă va surprinde plăcut. Aici au loc cele mai mari petreceri, cu precădere în Sevilia și Malaga. Este totodată unul dintre cele mai accesibile orașe europene, cu prețuri pentru toate buzunarele.

Care dintre destinațiile lunii martie este preferata dvs.? Ce alte destinații ne recomandați?

← Close