Cele mai romantice 5 orășele din SUA (Statele Unite ale Americii)

Sunteți gata pentru o călătorie romantică în Statele Unite ala Americii? Astăzi vă recomandăm 5 Cele mai romantice 5 orășele din SUA (Statele Unite ale Americii) în care veți găsi priveliști minunate, liniște și o multitudine de moduri în care să vă petreceți timpul alături de persoana iubită.

1. St. Simons, Georgia

În acest oraș vă puteți simți cu ușurința rupți de realitatea zgomotoasă, însă în același timp destul de aproape de ea, în caz că vi se va face dor. Echilibrul dintre accesibilitate și izolare este ideal. Situat pe coasta de sud-est a Georgiei, la jumătatea distanței dintre Savannah și Jacksonville, Insula St. Simons este atât o stațiune de litoral, cât și o comunitate rezidențială. Este cea mai mare dintre cele mai cunoscute Insule de Aur din Georgia. Veți avea senzația că pășiți înapoi în timp datorită stejarilor umbroși, a parcurilor perfecte pentru picnicuri și a farului din secolul al XIX-lea.

2. Beaufort, North Carolina

Acest sat înființat în 1709 are o plajă de modă veche și case vechi transformate în case de oaspeți. Hanurile sale, cum ar fi Ann Street Inn, construit în 1832, unde Blackbeard piratul obișnuia să chefuiască, sunt puncte de interes pentru turiști. Acest han oferă și una dintre cele mai romantice panorame a orașului pentru cei îndrăgostiți. Beaufort este unul dintre cele mai idilice orășele din SUA.

3. Insula Amelia, Florida

Parcul de stat Amelia Island este unul dintre puținele locuri din SUA, unde oamenii se pot bucura de plimbări pe plajă în șaua unui cal. Casa Fairbanks, unul dintre diversele hanuri istorice, este o clădire din epoca victoriană, reconstruită. Înăuntrul ei există în continuare șeminee, căzi de baie cu picioare în formă de gheare și paturi cu baldachin. Orașul este și foarte prietenos cu minoritățile sexuale.

Sursa: Curbed Hamptons

4. Sag Harbor, New York

Acest oraș face parte din celebra zonă The Hamptons. Aici există șanse mari să vă întâlniți cu vedeta preferată în timp ce ieșiți la o cafea. De asemenea orașul este menționat în celebra carte a lui Herman Melville, „Moby Dick”. În fiecare sâmbătă, din mai până în noiembrie, vizitatorii pot cumpăra vinuri locale și prăjituri proaspete de la piața agricultorilor lângă Clubul de Yacht Breakwater. Pentru cazare vă recomandăm American Hotel, un loc romantic, construit în 1846.

5. San Luis Obispo, California

În ciuda numărului redus de turiști, San Luis Obispo este mult mai accesibil decât celebrele San Francisco sau Los Angeles. Vremea în acest oraș de coastă este blândă, ideală pentru vacanțe care includ plimbări lungi și apusuri romantice. În apropiere se află plaja Pismo, Castelul Hearst, zona viticolă Sideways și chiar micul oraș Cambria. Bucurați-vă de cafea organică și produse de patiserie proaspete la Blackhorse Espresso and Bakery.

Ce părere aveți despre aceste Cele mai romantice 5 orășele din SUA (Statele Unite ale Americii)? Ce alte recomandări aveți?

← Close