Cele mai interesante destinații turistice ale anului 2018

Jocurile Olimpice, sărbători majore și călătorii extraordinare vă așteaptă în acest an. Iată care sunt cele mai interesante destinații turistice ale anului 2018.

Sursa: Traveling Mom

1. Orlando, Florida, SUA

Noi atracții își vor deschide porțile anul acesta în Orlando. Parcurile tematice se înmulțesc. Printre acestea se vor număra Fast&Furious—Supercharged la Studiourile Universal, Toy Story Land la Studiourile Disney Hollywood, plus curse noi și îmbunătățite la SeaWorld Orlando și Legoland Florida.

Sursa: Wikimedia Commons

2. Minneapolis, Minnesota, SUA

Festivalul de 10 zile Super Bowl 52 include concerte, atracții care mai de care mai uluitoare și un parc interactiv cu tematică sportivă. De asemenea, în Minneapolis vor avea loc Jocurile de Vară X, WNBA All-Star Game și campionatul de volei NCAA de anul acesta.

Sursa: LAL Language Centres

3. Malta

Insula mediteraneană este un nod cultural. Capitala Valletta este gazda unei petreceri ce va ține pe tot parcursul anului. Festivitățile se desfășoară atât pe insula principală cât și pe Insula Gozo. Urmează 12 luni de festivaluri, muzică, teatru și sărbători tradiționale. Carnavalul din Malta, Săptămâna Modei și Festivalul Maritim sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să vizitați Malta anul acesta.

Sursa: WestCord Hotels

4. Olanda

Amsterdam este un oraș pe care orice călător trebuie să-l bifeze pe lista destinațiilor vizitate. Anul acesta însă, vedeta va fi Friesland, regiunea de pe coasta nordică a țării. Aceasta a fost desemnată Capitală Culturală Europeană în 2018. Mai mult de 45 de evenimente și festivaluri vor avea loc în orașul Leeuwarden și-n împrejurimile acestuia.

Sursa: Asia Exchange

5. Coreea de Sud

Jocurile Olimpice de Iarnă au loc în Pyeongchang, în munții din Coreea de Sud. Susțineți-vă favoriții în cadrul competițiilor și explorați zona. Deveniți atleți pentru câteva zile în cadrul sta’iunilor pentru schi. Vizitați capitala Seul pentru evenimente artistice și culturale.

Sursa: Business Magazin

6. Caraibe

După un sezon al uraganelor care a adus distrugeri majore, Caraibe și-a revenit frumos. Peste 75% din destinațiile turistice sunt gata să primească turiști. Cele 32 de țări din regiune oferă peisaje de neuitat. Alegeți să vă petreceți vacanța în Caraibe și ajutați astfel reconstrucțiile care au loc în regiune.

Sursa: Interra

7. Iordania

Descoperiți ceva nou și totodată ceva vechi în Iordania. Alegeți să vizitați temple sacre și orașul secret din Petra. Mergeți înapoi în timp pe calea istoriei. Nu uitați să vă comandați din timp permisul special care vă asigură reduceri substanțiale la intrarea în 40 de atracții turistice.

Sursa: Lonely Planet

8. Buenos Aires, Argentina

Mai mult de 4 mii de tineri atleți vor participa anul acesta la Jocurile Olimpice pentru Tineret din Buenos Aires. 4 Parcuri Olimpice cu intrarea gratuită vor fi deschise pentru vizitatori. În noiembrie va avea loc competiția Ironman 70.3, Campionatul Sud American pentru a desemna cel mai puternic om de pe planetă.

Sursa: Billboard

9. Mexico City, Mexic

Anul acesta Mexico City este capitala design-ului. Vă veți putea desfăța privirile cu programe speciale de design, grădini urbane, parcuri, elemente arhitecturale noi și vechi.

Sursa: Ars Technica

10. Spațiu

Ultima frontieră este aici. Virgin Galactic și Space X plănuiesc să lanseze programe de vizitare a spațiului de către cei interesați și care-și permit. Prețul unui zbor pornește de la 250 mii dolari, plus antrenamentul special. Mai nou Compania Space X a lansat o rachetă de care a fost atașată o mașină electrică și un manechin în costum de astronaut. Compania a intrat în istorie pentru lansarea celei mai puternice rachete din lume. Aceasta este capabilă să trimită sateliți giganți chiar și pe Marte.

Care sunt locurile dvs. preferate în care veți călători anul acesta?

← Close