Cele mai bune 5 destinații turistice pentru femei care călătoresc pe cont propriu

Care sunt locurile în care o femeie se simte în siguranță atunci când călătorește de una singură? Pentru doamnele și domnișoarele cărora le place să exploreze locuri noi, să se bucure de atracții turistice deosebite pe cont propriu, am adunat în lista de mai jos cele mai bune 5 destinații turistice.

1. Barcelona, Spania

Barcelona este un oraș prietenos pentru pietoni și necesită doar o hartă pentru a fi descoperit. Bucurați-vă de Parcul Güell, petreceți o zi la malul mării sau mergeți la cumpărături în Las Ramblas. Încărcați-vă bateriile la unul dintre restaurantele locale în timp ce savurați o porție de paella sau tapas.

2. Seattle, Washington, SUA

Omniprezenta cultură a cafelei face ca luatul cinei de una singură să fie ceva comun în Seattle. Seattle este considerat locul de naștere a muzicii grunge, iar cele mai mari companii de distribuție a cafelei fondate aici sunt Starbucks, Seattle’s Best Coffee și Tully’s. Numărul mare al cafenelelor vă va facilita alegerea unui loc pentru relaxare între două obiective turistice vizitate. Fiți sigure să bifați Muzeul EMP, Space Needle Space și Pike Place Market.

3. Munich, Germania

Localnicii primesc cu entuziasm turiștii care călătoresc pe cont propriu în acest oraș bavarez. Vizitați Turnul Olympiapark, brutăriile Mom & Pop sau savurați o halbă de bere la una dintre berăriile locale Biergarten. Vizitați piețele de Crăciun și încercați vinul fiert, glühwein într-una dintre cele mai apreciate destinații turistice de către europeni.

4. Dubrovnik, Croația

Orașul are o rată scăzută a criminalității. Plimbați-vă de-a lungul coastei în orașul medieval. Pășiți pe străzile pietruite, explorați magazinele de suveniruri, admirați arhitectura orașului și monumentele acestuia. Plaja este la doar câteva minute depărtare de Centrul Vechi. Relaxați-vă cu o ședință de snorkeling, înot sau închiriați un caiac.

5. Salzburg, Austria

Simțiți-vă ca o prințesă în orașul natal al celebrului Mozart. Faimosul său castel Hohensalzburg vă va transpune în paginile unui basm. Vizitați mânăstirea Nonnberg și Grădinile Mirabell și recreați scena favorită din filmul Sunetul Muzicii. Opriți-vă la cea mai mare berărie din Austria, Augustiner Bräu, sau mergeți la o plimbare cu bicicleta în orașul cel mai prietenos cu bicicliștii din țară.

Care este destinația dvs. preferată pentru a călători pe cont propriu?

← Close