5 Destinații turistice de vis din Sudul Chinei

China și SUA ocupă aproximativ aceiași suprafață, dar în China trăiesc aproape cu un miliard mai multe persoane. Explorarea acestei țări poate fi intimidantă chiar și pentru cei care călătoresc constant. Astăzi vorbim despre 5 destinații turistice din Sudul Chinei.

Sursa: Tourism on the Edge

5. Guilin

Guilin este un oraș situat în nordul provinciei Guangxi, China. Este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din țară. La distanță mică se află Longsheng cu faimoasele terase de orez, râul Li și numeroase peisaje de basm. Centrul orașului este înconjurat de două râuri și patru lacuri. Există numeroase hoteluri moderne. Orașul este bun ca bază pentru explorarea regiunilor din apropiere.

Sursa: Airlines-Airports

4. Kunming

Este orașul Primăverii Eterne. Situat pe malurile Lacului Dian, Kunming este un oraș relaxat, cu temple frumoase și parcuri naturale. Templul Budist din Bambus este plin cu statui superbe, în timp ce Templul Taihua oferă peisaje superbe asupra lacului. Din păcate, ca multe alte orașe din China, vechile cartiere sunt transformate rapid în centre comerciale, iar traficul devine o nouă problemă.

Sursa: Wikipedia

3. Terasele Longsheng

Este ceva absolut spiritual să privești terasele cu orez. Liniile sunt trasate cu exactitate dar au o anumită feminitate. Acest întreg sistem produce orezul pentru care China este renumită. Terasele Longsheng, numite și Terasele de Orez Longji, sunt localizate în provincia Longsheng, la aproximativ 100km distanță de Guilin, Guangxi.

Sursa: Wikivoyage

2. Yangshuo

Intrați într-o altă lume, această zonă este un peisaj eteric de munți carstici incredibili. Orașul turistic este înconjurat de Râul Li pe o parte. Accesul în oraș poate fi făcut cu autobuzul sau cu barca din Guilin. Lăsați agitația orașului în urmă și relaxați-vă la un bar liniștit pe acoperiș. Puteți să vă plimbați cu vase de bambus sau să explorați văile magice din orașul Yángshuò.

Sursa: Wikimedia Commons

1. Hong Kong

Hong Kong este 70% acoperit de munți și parcuri, iar cartierele sale sunt împrăștiate pe insule. Acest oraș modern are toate facilitățile și este o destinație foarte sigură, dar costisitoare. Transportul în comun este foarte bine pus la punct. Aventurați-vă pe insule singuratice sau descoperiți una dintre capitalele culinare ale lumii. Există o mulțime de magazine și buticuri, iar viața de noapte continuă să facă orașul să vibreze până dimineața.

Care este destinația dvs. preferată din Sudul Chinei?

← Close