5 Destinații romantice pentru o vacanță de Ziua Îndrăgostiților

Dacă anul acesta doriți să vă surprindeți jumătatea cu o experiență de neuitat, vă recomand 5 destinații romantice pentru o vacanță de Ziua Îndrăgostiților. De la plimbări cu gondola până la cocktailuri la apus, veți găsi cu siguranță ceva potrivit pentru dvs., printre aceste idei fantastice.

1. Positano, Italia

Vă provoc să-mi dați un exemplu de loc de pe Coasta Amalfi care nu este romantic. Positano este satul perfect atunci când vine vorba despre intimitate și frumusețe. Acest loc de pe litoral îmbină perfect clădirile colorate în pasteluri, străzile idilice și plajele unde puteți admira apusuri de soare uimitoare. Positano este destinația ideală pentru o evadare romantică. Petreceți împreună timp de calitate explorând piețele și străzile, luați cina la unul dintre numeroasele restaurate și cumpărați suveniruri de la magazinele locale.

Sursa: Tourio

2. Santorini, Grecia

Frumoasa insulă Santorini este adesea clasată drept una dintre cele mai romantice locuri de pe planetă. Spectaculoasele priveliști ale mării turcoaz și casele albe cu acoperișuri albastre, care se întind pe marginea unui vechi crater vulcanic sunt de ajuns pentru a vă face alegerea mai ușoară. O destinație de lună de miere populară, Santorini este, de asemenea, ideal și pentru o evadare de Sfântul Valentin. Admirați apusul de la ruinele Castelului Bizantin sau de la Farul Akrotiri. Multe dintre restaurantele din Santorini au vedere către caldera superbă, oferind șansa pentru o cină de neuitat la lumina lumânărilor. Savurați aromele mediteraneene sub clar de lună.

3. Sevilla, Spania

Sevilla, aflată la aproximativ o oră distanță de coasta de sud a Spaniei, oferă o atmosferă de poveste. Arhitectura uimitoare și comorile istorice precum Palatul Regal din Sevilla, Catedrala din Sevilia și magnificul Plaza de Espana vă vor transporta în timp. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de restaurante care oferă tapas delicioase dintr-o varietate de influențe culinare și o serie de opțiuni de cazare. Printre acestea amintesc Corral del Rey, un hotel cochet din secolul al XVII-lea, situat în cartierul vechi al Barrio Alfalfa, în inima orașului Sevilla. Acesta are o terasă pe acoperiș, cu priveliști impresionante și o piscină.

4. Veneția, Italia

Veneția este adesea găsită în fruntea listelor celor mai romantice orașe din lume. Bucurați-vă de compania jumătății dvs. pe o gondolă superbă, în timp ce explorați canale de vis. Măriți doza de romantism cu o sticlă de șampanie și un mic picnic la apus. Pierdeți-vă unul în ochii celuilalt în timp ce poposiți la una dintre cafenelele din oraș. Unul dintre cele mai pitorești itinerarii este de la Bacino Orselo, lângă Piața San Marco până la Canalul Grande. Februarie în Veneția poate fi puțin rece, dar veți avea o scuză bună pentru a sta îmbrățișați cât mai mult.
Dacă doriți să vă bucurați de unul dintre cele mai bune hoteluri din Veneția, stați la somptuosul complex Aman Canal Grand Venice din secolul al XVI-lea. Acest hotel de tip boutique, cu doar 24 de camere, este situat chiar pe Canal Grande. Ciocniți un pahar pe terasa de pe acoperiș, în timp ce soarele apune.

5. Praga, Republica Cehă

Acest oraș romantic se mândrește cu castele și priveliști de basm. Fiecare element întâlnit aici se îmbină perfect pentru a crea un tablou minunat de Ziua Îndrăgostiților. Acoperișurile din țiglă roșie, împreună cu bisericile gotice, podurile frumoase, casele în nuanțe pastelate și restaurantele intime sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegeți o evadare de Sfântul Valentin în capitala cehă. Praga are, de asemenea, o parte modernă, cu restaurante și hoteluri inovatoare, precum și o mulțime de magazine interesante. Mergeți la braț pe sub lămpile cu gaz de pe Podul Carol. Optați pentru o croazieră romantică pe râul Vltava și desfătați-vă privirile cu priveliștea magnifică a Orașului Vechi.

Care dintre aceste destinații vă surâde pentru Ziua Îndrăgostiților? Ce alte destinații romantice ne puteți sugera?

← Close