4 Destinații ascunse pe care să le descoperiți înaintea tuturor

Orice bolgger de călătorii își dorește să ajungă în anumite locuri înaintea celorlalți. Astăzi vă prezentăm 4 destinații ascunse pe care să le descoperiți înainte de a deveni populare pentru publicul larg.

1. Orașul Oaxaca, Mexic

Aici veți gusta autenticitatea mexicană. Orașul este renumit pentru incredibila cultură, gastronomie și străzile superbe, umbrite de copaci superbi. Cu toate că orașul este absolut minunat, puteți opta pentru o excursie de o zi în Puerto Escondido, un port situat pe coasta statului Oaxaca. Casa Wabi este un giuvaier arhitectural.

2. Arusha, Tanzania

Mulți au auzit despre plajele impecabile din Zanzibar, Tanzania. Dar câți s-au aventurat să exploreze viața sălbatică, neatinsă de om și minunățiile naturale? Pentru cei care-și doresc să vadă Muntele Kilimanjaro de la jumătatea distanței dintre Cape Town și Cairo sau să se încumete să mângâie o girafă, Arusha este locul potrivit. Orașul oferă locuri excelente de ședere și mâncare și, în cea mai mare parte, este luxuriantă și verde. Clima este temperată pe tot parcursul anului, datorită altitudinii sale, de 1300m, și a locației, în apropiere de poalele Muntelui Meru.

3. Giverny, France

La distanță de aproximativ o oră față de Paris se află situat acest sat ieșit dintr-o pictură. Este locul ideal pentru iubitorii impresionismului. Imaginați-vă că stați pe o bancă, într-o grădină, în timp ce admirați peisajele ce l-au inspirat pe Monet. Explorați străzile idilice și savurați plăcintele locale. Luați pulsul localității în piețele mici de lângă oraș. Bucurați-vă privirea cu grădinile japoneze și casa restaurată în care a trăit Monet.

4. Siem Reap, Cambodgia

Pentru cei care sunt în căutarea unor peisaje care să-i facă să spună “wow“, Cambodgia este locul potrivit. Vizitați templele, în special Banteay Srei (Templul Femeilor) și întâlniți călugării. Vă aflați într-o călătorie pentru regăsirea de sine? Perfect, opriți-vă și meditați, Încercați preparatele locale și petreceți-vă după amiezele plimbându-vă pe străzi, pentru o mai bună înțelegere a culturii și vieții cotidiene a localnicilor. Vizitați Angkor Wat, Beng Mealea, Terasa Regelui Lepros și Muzeul Național Angkor.

Ce alte locuri extraordinare, de explorat, ne puteți recomanda?

← Close