Top cele mai spectaculoase aterizări din lume

Air24, 23 iul.. 2018

Cele mai spectaculoase aterizări din lume sunt cele realizate atunci când vântul este foarte puernic. Sunt cunoscute pasionaților drept ”crosswind landing” și doar măiestria piloților face ca avionul să ajungă în siguranță pe pistă.

Iată un video cu cele mai spectaculoase aterizări

Tarom comandă 5 Boeing-uri 737 MAX 8

Tarom a anunțat astăzi, în cadrul Farnborough Airshow, că va achiziționa 5 Boeing-uri 737 MAX 8, ce ar urma să fie livrate în 2023, conform flightglobal.com.

Werner Wolff, CEO-ul TAROM, a declarat: “Este un moment important pentru TAROM pe masura ce ne modernizam flota si stabilim parteneriate de pe urma carora vor beneficia pasagerii nostri.

737 MAX va aduce pasagerilor performante exceptionale, fiabilitate si eficienta, autonomia sporita urmand sa ne permita sa deservim mai bine rutele actuale si sa deschidem altele noi. Aceasta comanda reprezinta o adevarata dovada a schimbarii TAROM.”, scrie Aeronews.ro.

La începutul lunii iunie, două aeronave de tip Boeing 737-800 NG (Next Generation) au intrat în flota Tarom. Avioanele au o capacitate de 160 de locuri şi au fost achiziţionate în leasing operaţional.

← Close