Start puternic al anului financiar pentru Intercontinental Hotels Group

Andrei Beldiman, 12 mai. 2018

Intercontinental Hotels Group a raportat un început puternic al anului financiar și se așteaptă să-și atingă ținta de economisire a costurilor, de 125 milioane USD, până în 2020.

„În primul trimestru am realizat o creștere cu 3,5% a RevPAR, o creștere netă a dimensiunilor sistemului de 4,3%, iar ritmul de creștere este cel mai bun pe care l-am înregistrat în ultimii unsprezece ani”, a declarat Keith Barr, director executiv al IHG.

RevPar înseamnă Revenue Per Available Room, adică Venituri pe cameră disponibilă.

La începutul acestei săptămâni, compania a declarat că își va extinde marca Kimpton în Marea Britanie.

Gigantul hotelier a încheiat un acord cu Foncière des Régions pentru a rebrand-ui și a opera 12 hoteluri de înaltă calitate și un hotel aflat în construcție, aflate în Marea Britanie.

Citiți și despre deschiderea ca în filme a Hotelului Atlantis Sanya.

Grupul are 2.200 de camere în funcțiune și încă 185 în curs.

Această afacere va stabili IHG drept cel mai mare operator hotelier de lux din Marea Britanie. Noua înțelegere încheiată va duce grupul la peste 2.000 de camere în acest segment valoros, cu creștere rapidă.

Avid Hotels, noul brand mainstream al Intercontinental Hotels Gropu, crește mai bine decât era așteptat.

IHG deține și un procent de 51% din acțiunile Hotelurilor Regent. Acestea fiind spuse, Intercontinental Hotels Group se află pe drumul sigur de a ajunge cel mai mare operator de hoteluri de lux.

În cele trei luni până la sfârșitul lunii martie, prețurile au crescut cu 1,9% la IHG, în timp ce ocuparea a crescut cu un procent.

Citiți și despre primul hotel închisoare din lume, un loc unic pentru aventurieri.

Cu toate acestea, progresul a fost împiedicat de weekend-ul în care a fost sărbătoarea de Paști. Aceasta a afectat creșterea RevPAR în America și Europa.

„Fundamentele pentru industria noastră rămân puternice, avem strategia potrivită și suntem încrezători în perspectivele pentru anul viitor.”A adăugat Keith Barr, Director General la InterContinental Hotels Group.

← Close