Stay

Expoziția Romhotel. Aflați tot ce este nou în domeniul HoReCa la Romexpo

Profesioniștii din hoteluri, restaurante și cafenele sunt invitați să descopere ultimile noutăți din domeniul HoReCa la Romexpo. Aici va avea loc Expoziția internațională Romhotel.

Profesioniştii din industria HoReCa sunt invitați, între 19 şi 21 aprilie, la Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – Romhotel.

Aceasta se desfăşoară în București, între 19 – 21 aprilie, la Romexpo.

Companii din Ungaria, Polonia şi România îşi vor prezenta ofertele de produse şi servicii specifice pieţei HoReCa. De asemenea vor fi prezentate şi noutăţile apărute în domeniu. Pentru consumator, în domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) calitatea este pe primul loc, se arată într-un comunicat al Romexpo remis miercuri Agerpres.

În cadrul Expoziției Romhotel, vizitatorii, specialişti din industria de resort, găsesc oferte privind soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor.

Vor fi prezentate mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering și fast-food. Tot în cadrul acestui eveniment, se pot testa echipamente profesionale nou apărute, pentru pregătire, servire şi depozitarea preparatelor culinare şi a băuturilor. Alături de acestea pot fi testate echipamente de producere, direct în unitate, a apei plate şi a celei carbogazoase, de asigurare a igienei şi curăţeniei, de întreţinere a reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte.

Cu ocazia acestui eveniment companiile româneşti vor avea oportunitatea de a-şi promova soluţiile dedicate, jucătorilor de pe piaţa de HoReCa. Companiile își pot promova aceste soluții prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Pe parcursul desfăşurării expoziţiei Romhotel, vor avea loc demonstraţii culinare şi de cofetărie.

Acestea vor fi susţinute de chefi cunoscuţi, ce fac parte din Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism.

Programul de vizitare al expoziţiei Romhotel este între orele 10:00 – 18:00. Preţul biletelor de intrare este de 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au accesul gratuit.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Grevă la TAROM! Niciun avion nu va decola timp de 3 ore

Se anunţă grevă la TAROM. Marţi, pe 23 august, niciun avion al companiei nu va…

o lună ago

Leul crește puternic față de Euro, atingând nivelul maxim din ultimul an și 6 luni

Leul crește puternic față de moneda euro astăzi, 16 august 2022, atingând cea mai mare…

o lună ago

„Epoca zborurilor de 10 euro a luat sfârșit” | Anunţul unei cunoscute companii aeriene de tip low-cost

Lovitură pentru românii care zburau cu costuri mici. Șeful unei populare companii aeriene de tip…

o lună ago

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 august 2022

Horoscop rune 8-14 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.