Stay

Cele mai romantice 5 hoteluri din America de Nord situate lângă plajă

Ziua Îndrăgostiților este un prilej ideal de a descoperi o locație exotică. Iată 5 dintre cele mai romantice hoteluri din America de Nord, cu vedere la mare, de Ziua Îndrăgostiților.

Sursa: YouTube

1. Hotel Westin Playa Bonita – Panama City, Panama

Acest hotel, situat la un pas de Panama City, este o oază tropicală. Este soluția ideală pentru cuplurile care preferă să combine aventura și relaxarea. Există excursii personalizate, cât și opțiunea de a admira coasta Pacificului. În incinta hotelului se află și un centru de relaxare, piscine cu vedere înspre ocean, iar camerele oferă un peisaj ideal. Hotelul are 611 camere, dintre care 67 de apartamente. Opțional puteți explora străzile orașului vechi, Casco Viejo, Canalul Panama sau satul Embera.

Sursa: Escapes.ca

2. Stațiunea Baoase Luxury – Willemstad, Curacao

Localizat pe coasta sudică a insulei, resortul este situat între capitala Willemstad, Acvariul din Curacao și plaja Mambo. Atmosfera de inspirație asiatică și vederea la Marea Caraibilor sunt elementele esențiale pentru o vacanță de neuitat în doi. Piscine private și majordomi personali vă stau la dispoziție. În afara resortului puteți alege o excursie de o zi pe insula Klein Curacao, muzică live în Pietermaai și degustări de produse locale.

Sursa: Booking.com

3. Marriott Stanton South Beach – Plaja Miami, Florida

Cu 224 de camere care oferă o atmosferă chic, ca într-un club de plajă, hotelul este o destinație grozavă pentru îndrăgostiți. Locația vă facilitează accesul la ocean și la parcul din vecinătate. În hotel puteți opta să închiriați biciclete, sesiuni de masaj pentru cupluri și specialități japoneze în cadrul restaurantului Azabu Miami Beach.

Sursa: Marriott

4. Stațiunea Marriott Puerto Vallarta – Mexic

Un alt hotel din lanțul hotelier Marriott care merită vizitat în Februarie este cel din Puerto Vallarta. Înlocuiți imaginile cotidiene ale junglei de beton cu cele ale munților și plajelor. Cu puțin noroc veți zări balene cu cocoașă înotând în ocean. Hotelul se află la mică distanță de aeroportul Licenciado Gustavo Diaz Ordaz. Cuplurile pot petrece timp de calitate la o cină în restaurantul Las Casitas. De asemenea pot să înoate în piscinele hotelului, să savureze cocktailuri sau să exploreze plajele din apropiere.

Sursa: Booking.com

5. Stațiunea Lido Beach – Sarasota, Florida

În apropierea coastei Sarasota se află amplasat acest hotel superb. Este un loc ideal pentru a admira apusul în ocean. Bronzați-vă în timp ce savurați o pina colada sau bucurați-vă de un picnic. Există și un bar cu o atmosferă plăcută, Tiki Bar, pentru relaxare alături de alte cupluri.

Care sunt cele mai frumoase hoteluri din Amercia pentru o vacanță romantică?

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Grevă la TAROM! Niciun avion nu va decola timp de 3 ore

Se anunţă grevă la TAROM. Marţi, pe 23 august, niciun avion al companiei nu va…

o lună ago

Leul crește puternic față de Euro, atingând nivelul maxim din ultimul an și 6 luni

Leul crește puternic față de moneda euro astăzi, 16 august 2022, atingând cea mai mare…

2 luni ago

„Epoca zborurilor de 10 euro a luat sfârșit” | Anunţul unei cunoscute companii aeriene de tip low-cost

Lovitură pentru românii care zburau cu costuri mici. Șeful unei populare companii aeriene de tip…

2 luni ago

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 august 2022

Horoscop rune 8-14 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.