75 de lire pentru o noapte la închisoare – Descoperiți un hotel tematic unic

Andrei Beldiman, 10 apr.. 2018

Descoperiți un hotel tematic unic pentru a petrece o noapte ca la închisoare.

Sursa: dailymail.co.uk

Curioșii care-și doresc să experimenteze o noapte ca la închisoare sunt invitați să se cazeze în Hotelul The Penny Rope Bed Chamber.

Pentru 75 de lire sterline, aproximativ 500 ron, pe noapte, clienții își pot petrece noaptea în spatele gratiilor. Ideea în sine este unică, iar turiștii vor avea parte, pe lângă experiența în sine, și de câteva facilități de lux.

Hotelul The Penny Rope Bed Chamber este localizat în Margate, Kent, în sud-estul Marii Britanii.

Din fotografiile care promovează hotelul, putem observa că fiecare cameră este închisă și păzită în timpul nopții, asemenea unei celule din închisoare. Barele de fier sunt prezente, pentru o notă sporită de autenticitate.

Sursa: dailymail.co.uk

Confortul nu lipsește din cadrul acestui hotel tematic.

Într-o cameră există paturi supraetajate, câteva rafturi, o mică lampă de birou și cele necesare pentru prepararea unei căni de ceai sau cafea. Proprietăreasa, Polly High, este în vârstă de 55 de ani. Aceasta a decorat spațiile de cazare cu cearșafuri de bumbac, pături, radiatoare și chiar și sticle speciale, cu apă caldă, pentru căldură în timpul nopților răcoroase.

Experiența de închisoare este completată cu dușuri și baie din grădină. Clienții au acces gratuit la zona de barbeque din grădină.

Proprietăreasa a declarat pentru DailyMail că a obținut casa în 2010 și de atunci a început restaurarea ei. Proprietatea aparținea partenerului de creație al ei. Împreună au adus la viață întregul concept.

Hotelul încorporează detalii atent alese, lacăte, cătușe, uniforme, într-o combinație de luxos și unic. Proprietara îi invită pe toți cei care-și doresc să experimenteze ceva nou, la hotelul său.

Sursa: dailymail.co.uk

Cu toate că este un hotel care vă invită la „închisoare”, veți fi fericiți să aflați că existe prize în camere și acces wi-fi.

Hotelul este amplasat la distanță de câteva minute de plajă și de celelalte atracții ale orașului Margate.

Ce părere aveți despre acest hotel tematic unic? V-ar plăcea să vă petreceți o noapte acolo?

Citiți și despre:

← Close