Promoție bilete de avion WizzAir. Prețuri de la 69lei către destinații europene

Andrei Beldiman, 17 apr.. 2018

Promoție bilete de avion – compania aeriană WizzAir își invită pasagerii să descopere noile prețuri de zbor pentru unele dintre cele mai frumoase destinații europene.

Pentru cei care planifică o vacanță în Stockholm, cu plecare din București, prețul biletelor începe de la 69  ron, pentru vineri, 15 iunie, pe un segment.

Sucevenii care își doresc să descopere în timpul verii orașul Bergamo, de lângă Milano, pot călători cu doar 99 de ron. Rezervați-vă biletele acum, pentru datele de 20 și 21 iunie și veți ajunge în superbul oraș italienesc cu doar 99ron.

Prețul biletelor către însorita Larnaca, Cipru și Veneția, Italia, încep de la 99ron pentru zborurile din Cluj Napoca, pe segmentul dus. Pentu 10 și 17 mai, doritorii pot zbura cu doar 99 ron către stațiunea cipriotă.

Cei care visează să ajungă în Veneția, au șansa de a-și transforma visul în realitate. În mai, pe 8 și 29, prețul unui bilet Cluj-Napoca – Veneția începe de la 149ron pe segment.
Pe 5 și 9 iunie găsiți bilete la prețul uimitor de doar 69 de ron.

Prețurile pentru un bilet dus includ taxele de aeroport, taxele de administrare și alte costuri obligatorii. De asemenea în prețul final este inclus și un bagaj de mână cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm și greutatea maximă de 10 kg). Pentru fiecare bagaj de cală se vor percepe taxe suplimentare. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com, prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil sau prin intermediul Centrului telefonic. Numărul de locuri la prețurile indicate este limitat. Informații de pe site-ul companiei aeriene WizzAir.

Intrați acum pe site-ul WizzAir.

Grăbiți-vă să vă achiziționați biletele de avion la prețuri reduse. Acestea dispar de la minut la minut. Mai sunt doar câteva locuri pentru fiecare segment. Vă dorim călătorie plăcută.

Citiți și despre:

← Close