Promoție bilete de avion Wizz Air – prețuri de la doar 9,99 euro

Andrei Beldiman, 02 mai. 2018

Cumpărați bilete de avion Wizz Air la prețuri speciale. Plătiți doar 9,99 euro pentru unele dintre cele mai frumoase destinații europene.

Compania aeriană low-cost are o nouă promoție pentru pasionații de călătorii. Biletele de avion către destinații din România și Europa pornesc de la prețuri de mai puțin de 10 euro.

Astfel pentru un zbor Cluj-Napoca – București sau vice versa, în iunie, prețurile încep de la suma de doar 38,80 RON.

Sumele sunt pentru o persoană, pentru un traseu cu o singură direcție, inclusiv taxe, taxe de administrare și alte taxe non-opționale și un bagaj de mână (max: 55 x 40 x 23 cm).

Aveți ocazia să descoperiți două dintre cele mai frumoase și renumite orașe din țară.

De asemenea, atât în mai, pe 16, 20, 23, 26, 27, 28 și 30, cât și în majoritatea zilelor din iunie, zborurile din Bergamo către Timișoara sunt la prețul de doar 9, 59 euro.

86,80 RON costă un bilet din Timișoara către Bergamo pe 2, 3, 9, 19, 20, 24, 25, 26, 27, 28, 29 și 30 iunie.

Descoperiți minunatul oraș Bergamo, cu citadela sa impresionantă.

Și dacă ajungeți acolo, fiți siguri să dați o fugă rapidă cu trenul, în capitala modei, Milano. Degustați paste și pizza, dulciui tradiționale și trăiți italienește în timpul unui city break grozav.

Citiți și despre 8 locuri care vă vor face să vă îndrăgostiți de Italia.

Joi, 28 iunie, zborul Wizz Air către însorita Malta, costă doar 90,80 RON. Prinde-ți oferta cât este caldă AICI.

Nu uitați să aruncați un ochi pe cele mai frumoase locuri de vizitat în Malta.

Încă un sfat atunci când veți achiziționa biletele de avio, înscrieți-vă în clubul Wizz Discount Club, pentru discounturi de până la 20%.

Weekend-ul trecut un avion al companiei Wizz Air a aterizat de urgență la Budapesta, după ce unei pasagere i s-a făcut rău. La bordul aeronavei se aflau 230 de români. Aflați mai multe detalii.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian low – cost din Europa Centrală și de Est.

← Close