Ofertă bilete de avion Wizz Air de la 39RON

Andrei Beldiman, 11 mai. 2018

Profitați de o ofertă fulger la bilete de avion Wizz Air. Prețurile încep de la doar 39 ron pe segment. Cumpărați acum biletele. Locurile sunt limitate.

Vacanța de vară începe cu oferte imbatabile. Vizitați Clujul cu doar 39 de ron pe segment, în timpul sezonului estival

Pe ruta bucurești – Cluj-Napoca, prețurile biletelor este ideal pentru o călătorie într-unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Rezervați-vă locul acum. Pe 06 iunie, dar și pe 11, 12, 13, 19, 26 și 27 prețul unui bilet pentru o persoană, pe un segment, începe de la 39 ron.

Oferta continuă și în iulie, pe 03, 04, 05, 12 și 25. Același preț îl găsiți și în august pe 06 și 08.

Intrați acum pe site-ul companiei aeriene Wizz Air pentru a vă rezerva locul.

Sursa: Wizz Air

Călătorii dornici de un city break sau o vacanță în străinătate au la dispoziție oferte grozave. Astfel, cei care-și doresc să descopere atracțiile turistice din Danemarca au o șansă grozavă. Zborurile de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă către orașul Billund, încep de la 109 ron pe segment, pe 26 iunie. De asemenea pe 28 iunie, puteți găsi bilete de avion de la 149 ron dus.

Citiți și despre zborurile companiei Tarom pe ruta Cluj – Iași.

Billund este localizat în  Danemarca de Vest, undeva spre granița cu Germania. Billund este un oraș micuț, dar aici se află una din legendele copilăriei a miliarde de copii – Lego. Aici se găsește fabrica Lego și astfel vă puteți distra în cadrul Parcului Legoland.

Sursa: Wizz Air

Și călătorii din Iași vor avea parte de o serie de surprize din partea companiei Wizz Air.

Cumpărați acum bilete cu prețuri promoționale către Germania și Sicilia.

Sursa: Wizz Air

Călătoriți în Dortmund, cu prețuri de la 69 ron dus. Prețurile sunt valabile pentru o persoană, în zilele de 10, 12 și 17 iulie. Dortmund este un oraș în landul Renania de Nord-Westfalia, Germania. Orașul deține o lungă tradiție în muzică și teatru.

Citiți și despre cele mai frumoase atracții turistice din Strasburg, Germania.

Sursa: Wizz Air

De asemenea, zburați din Iași către Catania, Sicilia, pe 01 și 04 iunie, cu doar 109 ron pe segment, doar dus. Catania este al doilea oraș ca mărime din Sicilia, Italia, fiind situat pe coasta de est. Catania este situată la sud de celebrul vulcan Etna.

Vă dorim vacanță plăcută.

← Close