Descoperiți orașe europene în vara lui 2018 cu bilete de avion ieftine

Andrei Beldiman, 13 iun.. 2018

Explorați plajele Maltei și descoperiți pastele italienești, în Bergamo. Pierdeți-vă în mixul de nou și vechi din Frankfurt și Copenhaga. Începeți vacanța de vară acum, cumpărând bilete de avion ieftine.

Profitați de tarifele mici pe care Wizz Air le are la biletele de avion.

După o scurtă explorare a site-ului companiei aeriene low-cost am găsit câteva oferte tentante. Astfel, fie că sunteți din București, Sibiu sau Cluj-Napoca, și nu numai, avem pentru dvs. recomandări de vacanță.

Sibiu este un oraș ideal, plin de istorie, monumente arhitectonice elegante și muzee surprinzătoare.

De pe aeroportul din Sibiu puteți ajunge în Frankfurt și Copenhaga cu zboruri ale căror tarife încep de la doar 69ron.

Astfel pe 25 mai puteți zbura în Frankfurt Hahn la acest preț. De asemenea Copenhaga sună perfect pentru un city break. Pe datele de 27 și 29 iunie, dar și pe 02, 04, 06, 09 și 11 sunt cele mai mici prețuri la biletele de avion pe segmentul dus, 69 ron.

Citiți și Recrutări Wizz Air în iunie: București, Iași, Cluj și Oradea

Ne mutăm la Cluj-Napoca unde pe 25 iunie, pentru doar 99ron, puteți zbura către Malta.

Insula din Mediterană vă așteaptă să-i descoperiți plajele, monumentele vechi și festivalurile. Malta este capitală europeană a culturii anul acesta.

Pentru final am păstrat câteva oferte pentru bucureșteni. Milano-Bergamo rămâne cea mai accesibilă destinație spre care să zburați cu Wizz Air. Prețul biletelor începe de la 69ron. Sunt destule date în care puteți să efectuați călătoria. În iulie cele mai bune zile sunt 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25 și 26. Același preț pentru biletele pe segmentul dus le găsiți și pe parcursul lunii august.

O altă destinație superbă pe care o recomandăm este Geneva.

Zburați din București în data de 27 iunie pentru doar 119ron pe segmentul dus.

Nu uitați să intrați pe site-ul companiei Wizz Air pentru a descoperi mai multe rute și prețuri speciale.

Liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, a sărbătorit la începutul lunii iunie un reper unic: 100 de aeronave în flota companiei. Pentru a marca acest eveniment special, o aeronavă ultra-eficientă, de ultimă generație, Airbus A321, cu un logo special a fost dezvăluită la Budapesta. Descoperiți ce alte noutăți a pregătit compania aeriană pentru pasagerii săi.

← Close