Bilete ieftine de avion azi și mâine. Oferte vin de la companiile aeriene low cost

Aștefănoaiei Cristiana, 24 sept.. 2020

Trei companii aeriene din România vând bilete de avion ieftine. Ofertele și reducerile sunt valabile pentru destinațiile pe care le operează. 

Bilete de avion la ofertă doar joi și vineri

Dacă vrei să îți cumperi bilete de avion la un preț foarte mic, acum e momentul! Joi, 24 septembrie 2020 și vineri, 25 septembrie 2020, 3 mari companii aeriene low cost au prezentat cele mai mici prețuri pentru o mulțime de destinații. 

Wizz Air are o ofertă în care reduce tarifele cu 50% pentru aproape toate zborurile lor. Așadar, dacă vrei să cumperi bilete de avion la jumătate de preț, profită de reducere, care este valabilă doar astăzi, pe 24 septembrie. Atenție! Prețul la ofertă este valabil doar pentru bilete, nu pentru taxa de administrare. Biletele pot avea orice dată pentru plecare. 

Și Blue Air are 200.000 de bilete pe rutele interne la prețul de 9,99 de euro, dar și pentru rutele internaționale, la prețul de 19,99 de euro. Condiția este ca zborurile să fie în orice dată până la 31 martie 2021.

Ryanair vine cu o altă ofertă pentrru cei care cumpără astăzi călătorii cu avionul. Pentru un bilet de avion cumpărat, primești unul gratuit. Totuși, trebuie ca biletul să fie pentru date până la 14 decembrie 2020.

Ofertă inedită și la o companie aeriană din Australia

Toate biletele puse la dispoziție pentru “zbor catre nicaieri” au fost vândute de către compania aeriană din Qantas. Zborul va avea loc pe 10 octombrie și efectuat cu un avion Boeing 787. Nu va avea, de fapt, nicio destinație, ci va survola o atracție turistică din Australia.

Avionul va decola de la Sydney, va survola muntele de granit rosu Uluru, insulele Whitsundays și Marea Barierș de Corali, avionul aterizând apoi tot la Sydney după 7 ore de călătorie. Biletele au costat între 572 și 2.754 de dolari

← Close