Bilete de avion de la 16,99€ pe segment către destinații europene

Andrei Beldiman, 09 mai. 2018

Cumpărați acum bilete de avion la prețuri ideale către unele dintre cele mai populare destinații europene. Vacanța de vară începe cu prețuri grozave pentru biletele de avion ale companiei Ryanair.

Aruncând un ochi pe site-ul Ryanair, în căutarea unei oferte bune pentru o vacanță în iunie, am dat de niște oferte grozave. Prețurile pentru un segment încep de la doar 16,99 euro.

Astfel, cei care își doresc să viziteze orașul Bruxelles, vor fi încântați să descopere că prețul unui bilet de avion dus începe de la 18,35 euro. Datele de plecare sunt 25, 26 și 27 iunie.

Sursa: Ryanair

Pasionații de călătorii pot vizita capitala Germaniei, Berlin, și capitala Spaniei, Madrid, în iunie. Prețul unui bilet dus începe de la doar 19,99 euro.

Sursa: Ryanair

Astfel, vă recomandăm să alegeți Berlinul în datele de 14, 18, 21 și 29 iunie, pentru a beneficia de tarifele reduse.

Sursa: Ryanair

Pentru Madrid, cele mai mici tarife sunt pe 20 iunie. Un bilet dus începe de la prețul de 19,99 euro.

Cele mai ieftine bilete de avion sunt pentru Cipru, Paphos. În zilele de 02, 07 și 09 iunie, tariful începe de la doar 16,99 euro. Același tarif îl veți găsi în mai multe zile din iunie, pe 12, 14, 21, 26, 28 și 30.

Sursa: Ryanair

Săptămâna aceasta compania aeriană low-cost, Ryanair, a anunțat că a atins numărul impresionant de un miliard de vizitatori pe platformele sale online. Este prima dată în istoria companiei.

Nu în ultimul rând puteți zbura la Roma cu Ryanair pentru doar 22,02 euro. Datele de 07, 27, 28 și 29 sunt cele recomandate pentru achiziționarea acestor bilete.

Sursa: Ryanair

Nu uitați locurile sunt limitate. Multe dintre oferte se află pe ultima sută de metri.

Luați în calcul și faptul că Ryanair este o companie low-cost și în acest preț nu este inclus bagajul de cală, locul în avion sau alimentația la bord.

Prețurile afișate sunt cele de la care pornește un bilet standard de călătorie. Pentru mai multe detalii și rezervări, intrați pe site-ul oficial al companiei Ryanair.

 

 

 

 

← Close