Zburați pe noua rută Wizz Air Sibiu – Tel Aviv. Prețuri promoționale: 129 RON pe segment

Andrei Beldiman, 07 mai. 2018

Wizz Air Sibiu – Tel Aviv este noua rută a companiei aeriene low-cost. Oferta pentru bilete de zbor către Tel Aviv include o promoție extraordinară.

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta.

Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON.

Citește și despre oferta de bilete de avion cu doar 69 ron.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times „Cea mai cool metropolă mediteraneeană”, Tel Aviv, „orașul care nu doarme niciodată” este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă.

Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

WIZZ a deschis o nouă etapă în industria de aviație din România acum mai bine de un deceniu, oferind prețuri și servicii cu adevărat accesibile, oportunități de călătorie avantajoase și variate pentru clienții săi și un sistem ușor de rezervare online.

Pasagerii din Sibiu și vizitatorii lor pot acum descoperi 11 destinații populare din 8 țări la prețuri cu adevărat scăzute.

Ca cea mai importantă linie aeriană din Sibiu, Wizz Air și-a câștigat încrederea și loialitatea a mai mult de jumătate de milion de pasageri transportați de la începutul operațiunilor pe Aeroportul Internațional Sibiu, în 2014. În iunie, operațiunile WIZZ se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale.

Citește și despre noul record Wizz Air: 30 milioane pasageri transportați în ultimele 12 luni.

În același timp, compania va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri. Valoarea totală a investiției din Sibiu va crește acum la aproape $200 de milioane. Echipa WIZZ locală va fi formată din mai mult de 70 de angajați direcți, instruiți să ofere cele mai înalte standarde ale serviciilor pentru clienți și siguranță în aviație, asigurând o experiență excelentă pentru fiecare pasager al Wizz Air.

Căutând să ofere cele mai mici prețuri, WIZZ oferă bilete de la 129 RON, subliniind angajamentul său de a democratiza călătoriile aeriene în România și de a stimula în continuare turismul și relațiile de afaceri între țări.

Anul trecut, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu s-au bucurat de prețurile reduse ale Wizz Air.

Ei au beneficiat și de sistemul de rezervare ușor și de excelente servicii la bord, iar aproape 200 de locuri de muncă la nivel local din domeniile aviației și industriei de turism au fost sprijinite de operațiunile companiei.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN SIBIU

Destinația: Tel Aviv, Israel
Zilele de operare: Marți, Sâmbătă
Începe din: 14 iulie
Prețuri începând de la*: RON 129
* Un singur segment, toate taxele incluse

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar), declară:

”Suntem încântați să adăugăm astăzi o nouă destinație de vacanță rețelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv. Începând cu 14 iulie, pasagerii noștri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului și plajele însorite, cu prețuri începând de la 129 RON. WIZZ caută întotdeauna să satisfacă cel mai bine nevoile clienților noștri, de aceea oferim acum o conexiune directă cu Tel Aviv de pe șase aeroporturi din România. Urmărim să extindem rețeaua noastră din ce în ce mai mare din Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave la baza locală și să oferim alte cinci noi rute interesante, bineînțeles, la cel mai mic tarif posibil pentru pasageri. Echipajul nostru dedicat așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul flotei noastre tinere!”

„În mod oficial putem afirma că Aeroportul Internațional Sibiu extinde orizonturile de călătorie și în afara spațiului european, conectând două orașe cu un puternic fond turistic. Avem convingerea că destinația Tel Aviv anunțată de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air va reprezenta o opțiune viabilă de călătorie pentru pasagerii noștri, fiind o metropolă ce cu ușurință concurează cu oricare alt oraș din Europa.” – Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu

← Close