Zburați cu Aegean pentru a gusta aromele Greciei

Andrei Beldiman, 16 mai. 2018

Pasionații de mâncăruri tradiționale grecești vor fi fericiți să audă noua veste. Zburați cu Aegean și veți fi surprinși de meniuri la bord, realizate de Chefi de top.

Compania aeriană Aegean a lansat inițiativa Gastronomics, alături de Chefi greci de top.

Aegean a dezvăluit o colaborare cu trei bucătari greci distinși.

Împreună, vor promova povestea gastronomiei grecești în călătoriile realizate de compania aeriană pe tot globul, prin noua inițiativă Gastronomics.

Citiți și despre: vara aceasta Ellinair va opera zboruri directe România – Grecia.

Pentru prima dată, Aegean reunește trei mari reprezentanți ai gastronomiei moderne grecești, Lefteris Lazarou, Christoforos Peskias și Stelios Parliaros. Aceștia vor ajuta la crearea noului meniu la clasa business, oferind pasagerilor posibilitatea de a încerca feluri de mâncare care poartă aromele Greciei.

Sursa: CNN Greece

Împreună cu ei, în această nouă călătorie gastronomică, se va îmbarca și primul maestru al vinului din Grecia, consultantul pentru vinuri al companiei Aegean, Konstantinos Lazarakis. Acesta va ajuta bucătarii să prezinte identitatea gastronomică unică a Greciei.

Citiți și despre cele mai frumoase 5 plaje din Grecia.

Noua filozofie a inițiativei Gastronomics este inspirată de bogăția aromelor și gusturilor țării, dar și de natura Greciei și de amintirile care alcătuiesc gastronomia autentică grecească.

Aromele grecești vor călători în fiecare destinație internațională din rețeaua Aegean, dezvăluind o bucată din cultura gastronomică a țării.

Aromele din Creta, Naxos, Peloponez și ingrediente din toată Grecia sunt combinate în mâinile celor trei bucătari de top. Acestea vor fi îmbinate într-un meniu care va conține peste 40 de feluri de mâncare diferite. Produsele locale și vinurile atât de la producătorii mici, cât și de la producătorii de mari dimensiuni, din fiecare colț al țării, vor prezenta cea mai autentică bucată din Grecia.

Citiți și despre 5 lucruri pe care merită să le trăiți în Santorini, Grecia.

Colaborarea cu cei trei bucătari va continua pe tot parcursul anului 2018.

← Close