Zborurile Tarom pe ruta Timișoara – Chișinău vor fi amânate

Andrei Beldiman, 27 iun.. 2018

Zborurile Tarom pe ruta Timișoara – Chișinău vor fi amânate până la toamnă. Este a doua rută din țara noastră către Chișinău, pe care o amână Tarom.

Compania aeriană Tarom dă vina pe gradul mic de ocupare a locurilor pe zborurile Timișoara – Chișinău.

În urma unor analize de trafic şi a solicitările reduse din această perioadă, Tarom a decis să amâne lansarea curselor de pe ruta Timișoara – Chișinău. Zborurile vor fi amânate pentru o dată ulterioară, cel mai probabil în toamnă.

Citiți și TOP: Tarom ocupă locul 49 în clasamentul care vizează satisfacția clienților

“Ne exprimăm aprecierea față de partenerii noștri de la Aeroportul Internațional Chișinău și îi asigurăm de întreg sprijinul nostru pentru reluarea cu celeritate a rutei Chișinău-Timișoara-Chișinău, programată inițial pentru data de 2 iulie. Pasagerii TAROM care au achiziționat bilete pe această rută vor ajunge la destinație cu zborurile companiei, via București, sau pot opta pentru rambursarea totală.”

Pe 13 iunie Tarom a renunțat la ruta Constanța – Chișinău, care urma să se deschidă la data de 1 iulie 2018.

Anunțul a fost postat de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța pe Facebook.

Citiți și Tarom: Vânzarea celor două Airbus A310 aduce un profit semnificativ companiei

„Vă informăm că ruta Constanța – Chișinău – Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.
Continuăm colaborarea cu reprezentanții TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare-Constanța – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În același timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc.
Pentru alte detalii legate de această rută avem rugamintea de a lua legătura cu operatorul aerian.”

TAROM operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 25 aeronave, dintre care două aeronave sunt model Boeing 737-800 Next Generation, recent achiziţionate.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close