Zboruri zilnice București – Lisabona, cu TAP Air Portugal

Andrei Beldiman, 04 mai. 2018

Compania TAP Air Portugal are vești bune pentru călătorii români. Din această primăvară vor exista curse zilnice pe ruta București – Lisabona.

Tap Air Portugal a revenit pe piața din România în urmă cu 9 luni. În această perioadă compania portugheză a înregistrat o creștere serioasă a numărului de pasageri români. Deoarece creșterea a fost cu 17%, compania a luat hotărârea de a avea zboruri zilnice pe ruta București – Lisabona.

Astfel, numărul de călători care zboară lunar cu TAP Air Portugal, între capitalele României și Portugaliei, va ajunge la aproximativ 8000. Informațiile au fost furnizate de Claudia Stroescu – Sales Manager Romania, TAP AIR Portugal.

Acesta este orarul zborurilor București – Lisabona cu TAP Air Portugal

TP1325 București 06:35 – 09:10 Lisabona
TP2394 Lisabona 23:50 – 05:50 +1 București

Claudia Stroescu – Sales Manager Romania, TAP AIR Portugal, a declarat:
“Compania noastră a transportat lunar mai mult de un milion de persoane în ultimul an. Şi mai este un lucru de care suntem extrem de încântaţi: avem un factor de încărcare egal cu nivelul record anunţat de IATA pentru 2017, 80,2% din numărul de locuri ocupate într-un avion.”

Cu toate că TAP a afirmat că vor avea pachete de vacanță cu zbor dus-întors, București – Lisabona, începând de la 120 euro, vara aceasta, în urma simulării pe site-ul oficial, cele mai ieftine pachete sunt pentru sfârșitul lui octombrie, începutul lui noiembrie.

În curând, pasagerii români vor zbura la bordul aeronavelor A320neo.

Acestea sunt avioane moderne, confortabile și eco-friendly. Introducerea noilor modele în flota TAP Air face parte din procesului de modernizare început în anul 2015.

Noii acționari ai TAP au plasat o comandă pentru 53 de noi aeronave, de ultimă generație, către Airbus. Comanda a fost făcută imediat după semnarea contractului de privatizare. Prin achiziționarea noilor aeronave se dorește creșterea nivelului de siguranță și confort al călătorilor.

Până în 2025 compania TAP va mai primi încă 71 de aeronave noi. Acestea se numără printre cele mai moderne tipuri de avioane, confortabile, tehnologice și cu una din cele mai eficiente tehnologii în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil cu 15% și reducerea emisiilor de CO2.

Portugalia este ideală pentru un city break sau o vacanță la soare. De asemenea capitala Portugaliei este locul din care un număr de călători, aflat în creștere, aleg să-și continue drumul către Azore și Madeira. Procentul acestora a crescut cu 28,3% față de anul trecut. Pe rutele către și dinspre Brazilia, numărul de călători a crescut cu 18,6%.

În total Tap Air Portugal ajunge în 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close