Zboruri directe România Canada cu Air Canada Rouge

Andrei Beldiman, 02 mai. 2018

Este oficial. Începând cu vara acestui an vor exista zboruri directe România Canada. În sezonul de vară 2018, compania Air Canada Rouge va opera zboruri din Montreal și Toronto spre București.

În ultimii 10 ani nu au existat zboruri directe între România și America de Nord.

În ciuda căutării diferitelor soluții, acestea au întârziat să apară. Iată că veștile bune au apărut într-un sfârșit. Din vara acestui an vor exista curse directe care vor lega capitala României de orașele canadiene Toronto și Montreal.

Air Canada Rouge va opera zboruri directe România Canada începând din vara lui 2018.

Acest lucru va fi posibil datorită negocierilor dintre șefii Companiei Naționale Aeroporturi București și reprezentanții companiei aeriene Air Canada. În urma acestora a fost luată decizia ca Air Canada să opereze curse directe pe principalul aeroport din România.

Citiți și despre o aterizare de urgență a unui avion pe o șosea din Canada.

“Anunțul de astăzi consolidează poziția Air Canada în calitate de operator de frunte la nivel mondial. Cu aceste noi servicii, Air Canada devine singura companie aeriană din America de Nord care zboară în România.” Declarațiile au fost făcute de către Benjamin Smith, președinte al Passenger Airlines în cadrul Air Canada.

Zboruri directe România Canada cu Air Canada Rouge.

Zborurile pe rutele București – Montreal și București – Toronto vor avea loc de 2 ori pe săptămână, pe fiecare segment.

Pasagerii vor zbura la bordul aeronavelor de tip Boeing 767-300ER.

Primele zboruri directe Air Canada Rouge spre/din România sunt:

Montreal – București, 7 iunie
București – Montreal, 8 iunie

Toronto – București, 9 iunie
București – Toronto, 10 iunie

Citiți și despre cele mai valoroase companii aeriene din lume.

Durata unui zbor pe ruta București – Montreal va fi de 9 ore și 35 de minute. Iar zborul din Montreal către București va dura 8 ore și 55 de minute. Prețurile anunțate încep de la suma de 899 dolari (dus-întors).
În simulările noastre am găsit și prețuri mai mici. De exemplu, pentru o călătorie dus-întors, 7-13 iunie, prețurile pornesc de la 695 de dolari.

Sursa: aircanada.com

Durata unui zbor București – Toronto va fi de 10 ore și 15 minute. Iar la întoarcere, Toronto – București, pasagerii vor zbura timp de 9 ore și 25 de minute. Prețurile anunțate încep de la 899 dolari (dus-întors).

Air Canada Rouge este subsidiară Air Canada, specializată în zboruri lung-curier în regim low-cost. Aeronavele sale de tipul Boeing 767-300ER au două clase: Economy și Premium Economy.

Nu uitați că de la 1 decembrie 2017, Canada a ridicat vizele pentru români. Călătorie plăcută.

← Close