Zboruri Blue Air către litoralul românesc, în vara 2018

Andrei Beldiman, 09 mai. 2018

Alegeți zboruri Blue Air pentru a ajunge pe litoralul românesc în sezonul de vară 2018. Plătiți la fel cât ați da pe un bilet de tren, dar călătoria este de 12 ori mai scurtă.

Compania aeriană Blue Air a lansat anul trecut zboruri către Constanța. Acestea au fost efectuate din 4 destinații interne, dar și câteva externe.

Inițiativa companiei a avut succecul scontat așa că, anul acesta, revin cu zboruri Blue Air către litoral. Compania a lansat curse către și din Constanța pentru sezonul de vară 2018. Pentru a consolida aceste zboruri, Blue Air a adăugat frecvențe mai mari și o capacitate de transport mai mare.

Citiți și despre companiile aeriene care nu au avut niciodată un accident aviatic.

Anul acesta, pe ruta Cluj – Constanta, vor fi 3 zboruri pe săptămână în loc de două, ca anul precedent.

Zborurile vor avea loc marțea, joia și duminica. Marțea este noua frecvență. Zborurile vor fi făcute în perioada 17 iunie – 16 septembrie. O altă noutate, zborul va fi operat de o aeronavă Boeing 737-800NG (Next Generation), mai mare decât modelul Boeing 737-300 care a fost folosit anul trecut.

Zborurile pe ruta Timișoara – Constanța vor avea loc între 15 iunie și 16 septembrie.

Vor fi 3 zboruri pe săptămână în loc de două, ca în 2017.  Anul acesta, zborurile vor fi operate în zilele de luni, vineri și duminică. Va fi folosit un avion Boeing 737-300.

Citiți și despre redeschiderea rutei București – Bacău, cu Blue Air.

Pe ruta Oradea – Constanța, vor avea loc două curse săptămânale.

Zborurile vor fi accesibile în perioada 15 iunie – 16 septembrie. În 2017 exista o singură cursă pe săptămână. Anul acesta vor fi două curse săptămânale, lunea și joia, ideal pentru un weekend prelungit. Zborurile vor fi operate de o aeronavă Boeing 737-300 ca și anul trecut. De data aceasta capacitatea aeronavei va fi dublă față de anul 2017.

Zborurile pe ruta Iași – Constanța nu vor mai avea loc anul acesta, deoarece oferta a fost foarte mică în 2017.

Zborurile Blue Air vor fi operate în sezonul de vară, de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie. Biletele pot fi achiziționate de la agențiile de turism sau direct de pe site-ul Blue Air.

Vă dorim vacanță plăcută alături de cei dragi.

← Close