Wizzair lansează ruta București – Santander

Adrian, 08 ian.. 2019

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță astăzi lansarea unei noi rute ce va conecta începând din data de 23 aprilie 2019 orașele București și Santander. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marți și sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 99 RON/19.99 EUR*, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Santander este o destinație populară la Oceanul Atlantic, care oferă oportunități de petrecere a timpului liber pentru toată lumea. Cei care doresc să se relaxeze la soare se pot bucura de plajele și barurile locale, în timp ce alți turiști, aflați în căutarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee și catedrale care reprezintă istoria bogată a regiunii.

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza. Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din capitală și a 145-a din rețeaua Wizz Air.

Primul zbor Wizz Air de la București a început în 2007, iar de atunci compania a devenit cel mai important transportator aerian din România. În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre București, ceea ce reprezintă o creștere de 14,1% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă** în industriile asociate.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI

RUTĂZILELE DE OPERAREÎNCEPE DINPREȚURI ÎNCEPÂND DE LA*
Santander, Spania
Marți, sâmbătă
23 aprilie 201999 RON / 19.99 EUR

Tamara Vallois, Head of Corporate Communications la Wizz Air, a declarat: “2018 a fost un an foarte bun, cu o nouă aeronavă alocată și 5 noi rute Wizz Air de la București. Începem 2019 cu o veste la fel de bună, cu zboruri care conectează Bucureștiul cu orașul Santander. Este cea de-a 9-a rută din capitală spre Spania, o țară cu legături economice și sociale puternice cu România. Cea mai nouă rută oferă oportunități de călătorie low-cost atât românilor care vizitează comunitatea locală de acolo, cât și turiștilor interesați să descopere zona nordică a Spaniei. Suntem încrezători că pasagerii noștri români se vor bucura să viziteze încântătorul oraș la tarife ce încep de la doar 99 RON. Echipajul nostru român, prietenos, este nerăbdător să întâmpine pasagerii la bordul aeronavelor noastre!”


← Close