Categories: News

Wizz air continuă să extindă, deschide o nouă bază în Gatwick

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai mică amprentă ecologică din Europa*, anunță astăzi o nouă bază, pe Aeroportul Gatwick, care va fi a treia pentru Wizz Air UK, compania aeriană înregistrată în Marea Britanie și cu sediul în această țară, alături de Londra Luton și recent anunțata bază de la Doncaster Sheffield. Compania aeriană va aloca o aeronavă Airbus A320 pentru hubul din sudul Londrei și va lansa noi rute către destinații de vacanță din Grecia, Italia, Spania și Malta începând cu 22 octombrie 2020.

Wizz Air a început să zboare de la Gatwick în 2016, iar de atunci a transportat aproape 1 milion de pasageri. Odată cu crearea unei noi baze la Gatwick, Wizz Air va oferi pasagerilor oportunități de călătorie și mai accesibile, cu 450.000 de locuri pe an la vânzare pe noile sale rute către destinații populare de vacanță, inclusiv Atena (Grecia), Napoli (Italia), Lanzarote (Spania ) și Malta pentru restul anului.

Biletele sunt acum disponibile pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil WIZZ, tarifele începând de la doar 24,99 EUR** și pentru a celebra astăzi extinderea Wizz Air la Londra Gatwick, compania aeriană a lansat o ofertă specială de 72 de ore pentru serviciul său WIZZ Flex, oferindu-le pasagerilor o reducere de 50%*** pe toate rutele din Londra Gatwick pentru zborurile rezervate pe wizzair.com între 18 și 20 august 2020 pentru o perioadă de călătorie nelimitată, când WIZZ Flex este achiziționat cu tariful de bază. Cu WIZZ Flex, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat în creditul companiei aeriene, precum și modifica datele și chiar rutele de un număr nelimitat de ori, pentru un plus de siguranță în aceste vremuri incerte.

Acest anunț urmează expansiunii recente de la Doncaster Sheffield, prima bază regională, unde compania aeriană va aloca un avion Airbus A320 și va lansa șapte rute noi către destinații ce includ Alicante, Malaga, Larnaca, Faro, Lublin, Kosice și Suceava în octombrie 2020.

Adăugarea acestor noi rute de la Gatwick și Doncaster Sheffield reprezintă o creștere semnificativă a rețelei britanice Wizz Air, compania aeriană operând acum 119 rute către 69 de destinații din 11 aeroporturi din Marea Britanie. Crearea acestor două noi baze Wizz Air Marea Britanie reprezintă continuarea unei perioade de creștere rapidă în întreaga rețea Wizz Air, cu anunțuri recente despre noi baze WIZZ în Doncaster Sheffield, Bacău, Dortmund, Lviv, Larnaca, Milano-Malpensa, Tirana, Sankt Petersburg și lansarea a peste 200 de rute noi în rețea din aprilie 2020. Anunțul de astăzi va permite Wizz Air să creeze peste 40 de locuri de muncă directe și peste 125 de locuri de muncă indirecte**** în regiune.

Wizz Air a fost în avangarda repornirii industriei prin crearea unui nou model de siguranță pentru zbor și implementarea unor măsuri stricte de sănătate și igienă pentru protejarea pasagerilor și a echipajului. Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% dintre virusurile și bacteriile din aer, iar noile protocoale Wizz Air sprijină distanțarea fizică, asigură un mediu foarte curat la bord și reduc orice interacțiune umană și contact fizic neesențiale, pentru ca pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță când călătoresc spre destinația aleasă.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DE LA LONDRA GATWICK

RuteZile de operareÎncepând dinTarife de la **
Londra Gatwick – Lanzaroteluni, miercuri, vineri23 oct 202029.99 EUR
Londra Gatwick – Atenamarți, joi, sâmbătă, duminică22 oct 202029.99 EUR
Londra Gatwick – Maltaluni, miercuri, vineri23 oct 202024.99 EUR
Londra Gatwick – Napolimarți, joi, sâmbătă, duminică22 oct 202029.99 EUR

Owain Jones, Managing Director al Wizz Air UK a declarat: „Suntem deja al patrulea cel mai mare grup aviatic ce operează în Marea Britanie, iar anunțul de astăzi al noii noastre baze de la Gatwick și a patru noi rute consolidează poziția Wizz Air UK ca o companie aeriană britanică aflată în creștere, creând noi locuri de muncă, aducând conectivitate atât de necesară la Marea Britanie etc. ajutând economia să revină la înălțime. În urma anunțului de săptămâna trecută a unei noi baze Wizz Air Marea Britanie pe aeroportul Doncaster Sheffield, suntem pregătiți să continuăm să susținem redresarea Marii Britanii cu o creștere suplimentară pe aeroporturile cheie, dacă blocarea sloturilor de către alte companii aeriene va înceta și va permite WIZZ să își mențină promisiunea de a oferi călătorii accesibile pentru toată lumea. Acum, mai mulți clienți din zona Londrei și din sudul Angliei pot profita de tarifele foarte mici ale Wizz Air pentru a călători spre locul lor de vacanță preferat la bordul flotei noastre de aeronave Airbus tinere și verzi, prin intermediul noilor noastre zboruri de la Gatwick, care încep la fix pentru vacanța copiilor de la jumătatea lunii octombrie – iar cu oferta noastră specială la WIZZ Flex, pot rezerva cu încrederea că își pot schimba planurile de călătorie de câte ori au nevoie, fără nicio taxă de schimbare.”

Stewart Wingate, CEO la Aeroportul Gatwick, a declarat: „Aceasta este o veste încurajatoare pentru Gatwick, în special într-un moment în care industria a fost atât de negativ afectată de COVID-19. O aeronavă nouă bazată la Gatwick subliniază durabilitatea activității noastre și reconfirmă că vom continua să le oferim pasagerilor noștri alternative excelente. Acesta este un indiciu binevenit al conversațiilor pozitive pe care le purtăm cu companiile aeriene – atât existente, cât și noi – despre asigurarea viitorului pentru Gatwick.”

Adrian

Share
Published by
Adrian

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

21 de ore ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

6 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

7 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

2 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

3 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookies.