Wizz Air Abu Dhabi începe operațiunile

Adrian, 14 ian.. 2021

Wizz Air Abu Dhabi, noua companie aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, și-a anunțat cea mai nouă destinație din Abu Dhabi, către Tel Aviv, Israel, cu puțin timp înainte de zborul său inaugural către Atena, ce va fi operat pe 15 ianuarie 2021.  Conexiunea dintre Abu Dhabi și capitala Israelului va crea noi oportunități pentru călători și va diversifica și mai mult sectorul turistic din Abu Dhabi. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com și aplicația pentru mobil a companiei aeriene, acum disponibilă și în limba arabă, cu tarife începând de la 89 AED*.

Președintele companiei, József Váradi, a declarat:

„Lansarea Wizz Air Abu Dhabi recunoaște Abu Dhabi ca o nouă destinație îndrăzneață pentru călătoriile cu tarife ultra-reduse în regiune. Salutăm oportunitatea de a contribui la eforturile Abu Dhabi de a oferi un nou segment de călătorii în EAU, în conformitate cu viziunea sa socio-economică. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm în parteneriat strategic cu stakeholderii din Abu Dhabi pentru beneficiile țării, deschizând noi opțiuni de călătorie pentru rezidenți și turiști.”

Compania aeriană a confirmat recent Atena ca destinație inaugurală, zborurile de la Aeroportul Internațional Abu Dhabi începând mâine, 15 ianuarie 2021, urmate de zboruri către Salonic, începând cu 4 februarie 2021.

Wizz Air Abu Dhabi, un joint venture înființat între ADQ și Wizz Air Holdings plc, a anunțat inițial o rețea de rute care include Atena, Salonic, Alexandria, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan. Alte destinații vor fi lansate în următoarele luni.

Cu o flotă compusă din patru avioane Airbus A321neo noi, compania aeriană va avea cea mai mică amprentă de mediu în rândul concurenților săi din regiune.

Wizz Air a introdus, de asemenea, o nouă eră a călătoriilor igienizate în rețeaua sa, cu măsuri sanitare îmbunătățite pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și ale echipajului. Faceți clic aici pentru a vizualiza noul videoclip Wizz Air privind sănătatea și siguranța.

NOUA RUTĂ WIZZ AIR ABU DHABI

DestinațieFrecvențăÎncepe dinTarife de la*
Abu Dhabi – Tel Aviv4x săptămână; Zilnic din 1 martie 202112 februarie 2021AED 99 / ILS 89
← Close