Vlad episodul 1, sezonul 3 a fost LIVE video. Își dezvăluie indentitatea. Vezi episodul online

Adrian, 14 sept.. 2020

Vlad a revenit astăzi la Pro TV cu sezonul 3, episodul 1 și a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii serialului. Vlad este în fiecare luni live video pe mai multe platforme. Adrian este la un pas să-și dezvăluie identitatea, iar răzbunarea ajunge la cote și mai înalte față de cele cu care ne-am obișnuit.

Vlad Live video, lunea, de la ora 20:30

Serialul Vlad, episodul 1, sezonul 3, poate fi urmărit astă seară de la ora 20:30 la Pro TV sau live video pe protvplus.ro. Nu doar platforma Pro TV transmite live serialul ci și alte platforme ale operatorilor de cablu.

Astfel fanii serialului de la Pro TV pot urmări în fiecare zi de luni live video pe platformele: protvplus.ro, gratuit pentru toți cei din România, pe site-urile: digionline.ro, horizon.tv, aplicațiile Live TV de la Focus Sat, Vodafone TV și Orange TV.

Vlad se vede înregistrat online pe Pro TV Plus

Fiecare episod din Vlad este diponibil imediat după ce serialul se termină de dfiuzat la Pro TV pe site-ul www.protvplus.ro, unde puteți vedea toate episoadele din sezonul 3, dar și cele din sezonul 2 și 1.

Vlad isi dezvaluie indentitatea in sezonul 3
Vlad isi dezvaluie indentitatea in sezonul 3

Eliza spune adevărul celor care o înconjoară și toată lumea află că fiul ei este al lui Adrian. Aflând acest lucru Vlad vrea să-și dezvlăuie identitatea, dar ceva încă-l reține. Planul lui de răzbunare trebuie dus la bun sfârșit.

Ștefan va plăti prețul eliberării și recuperării bunurilor pierdute atunci când a fost arestat.

Cum vor reacționa personajele atunci când Vlad le va spune că este Adrian și care este continuitatea sezonului 3, vom afla în fiecare zi de luni la Pro TV de la ora 20:30 sau înregistrat pe site-ul Pro TV Plus.

Serialul a fost un real succes încă de la lansare și chiar și în reluare acesta a făcut audiență. Pro TV a redifuzat pe perioada verii sezoanele 1 și 2.

← Close