VIDEO. Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident aviatic în Detroit

Andrei Beldiman, 25 iun.. 2018

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident aviatic în Detroit, SUA. Avionul s-a prăbușit pe străzile din oraș, în apropierea aeroportului.

Doi oameni și-au pierdut viața iar un al 3-lea a fost rănit.

Autoritățile investighează prăbușirea unui avion de mici dimensiuni lângă un aeroport din Detroit.

ATENȚIE. Urmează imagini care pot avea un puternic impact emoțional!

Avionul decolase din Arkansas în timpul serii de duminică, 24 iunie. Acesta se apropia de Aeroportul Internațional Coleman A. Young, din apropierea orașului american Detroit. La un moment dat avionul s-a prăbușit și a aterizat cu susul în jos pe o stradă a orașului. Se pare că a lovit un copac înainte de a lovi trotuarul, a raportat Detroit Free Press.

Citiți și Avion prăbușit! O aeronavă Boeing 737 s-a prăbușit imediat după decolare. FOTO și VIDEO

Poliția a declarat că un bărbat de 54 de ani și o femeie de 48 de ani și-au pierdut viețile.

Un băiat de 17 ani a fost salvat de o femeie.

Aceasta a spart una dintre ferestrele avionului cu ajutorul unui topor pentru a ajunge la el. Băiatul a fost dus la spitalul Detroit Receiving din oraș.

“Singurul lucru pe care mi-l aduc aminte este că avionul s-a prăbușit și am început să fugim spre el. La început erau flăcări mici, apoi, dintr-o dată flacăra a scăpat de sub control și avionul a început să ardă. Băiatul din avion țipa după ajutor și atunci m-am dus pentru a-l ajuta. Am spart fereastra cu toporul, astfel încât să poată ieși.” A declarat femeia pentru WILX-TV.

Citiți și VIDEO. Avion cargo prăbușit în SUA. Nu există supraviețuitori

Administrația Federală a Aviației a declarat că pilotul a raportat probleme de combustibilul și cu roțile de aterizare înainte de accident. De asemenea avionul a zburat în cercuri deasupra pistei de pe aeroport și a încercat să aterizeze într-un spațiu liber, cu iarbă.

Nimeni dintre cei aflați la sol nu a fost rănit.

← Close