VIDEO. Amenințare cu bombă pe aeroport. Un bărbat gol pușcă a solicitat evacuarea

Andrei Beldiman, 14 mai. 2018

Un bărbat gol goluț a produs panică în rândul călătorilor.. Acesta a scandat că va avea loc un atentat cu bombă pe aeroport.

Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional Daytona Beach, Florida, Statele Unite ale Americii.

Un bărbat gol a fost arestat vineri, 11 mai, pe Aeroportul Internațional Daytona Beach, după ce a scandat că este nevoie de o evacuare de urgență pentru că va avea loc un atentat cu bombă.

Un bărbat de 25 de ani a intrat într-o toaletă de la aeroport, care se afla în construcție, a pus un sac într-o gaură în perete și a ieșit din toaletă fără să-și poarte hainele.

S-a dus în zona de revendicare a bagajelor purtând doar o pereche de șosete. El a fost urmărit de personalul de pază.

Aceștia spun că bărbatul a făcut declarații care indicau faptul că o bomba era pe punctul de a exploda în aeroport. Unul dintre paznici și-a folosit arma cu electroșocuri pentru a-l potoli pe tânărul în cauză. Ulterior acesta a fost luat în custodie de poliție.

 

Vizionați în continuare videoclipul în care bărbatul este urmărit de paznici și imobilizat.

ATENȚIE. Urmează imagini care ar putea avea un puternic impact emoțional.

Paznicii îi spun bărbatului să se pună în poziție culcat pe burtă. Bărbatul se așază lăngă o bandă de rulare a bagajelor, cu capul sprijinit în mâini. Acesta poartă nimic altceva în afară de o pereche de șosete. El nu bagă în seamă avertismentele echipei de securitate. Astfel unul dintre paznici își folosește dispozitivul cu electroșocuri pentru a-l pune la podea. Bărbatul țipă în acest timp.

Echipe speciale Bomb și K-9 au evacuat terminalul și l-au inspectat în amănunt. Acestea au confirmat că nu există dispozitive explozive. Aeroportul a fost redeschis în jurul orei locale 9:40 a.m.

Bărbatul a fost acuzat de furt, raport fals al existenței unei bombe într-un loc public, expunerea organelor sexuale în public și posesia ilegală a unui act de identitate care aparținea altei persoane.

← Close