Un pasager a fost coborât cu forța dintr-un avion în India

Andrei Beldiman, 10 apr.. 2018

Un pasager care călătorea cu compania IndiGo a fost coborât cu forța dintr-un avion în India.

Conform Agerpres autorităţile guvernamentale din India au solicitat deschiderea unei anchete după ce un pasager a fost coborât dintr-un avion al companiei IndiGo.

Aeronava urma să efectueze o cursă internă. Pasagerul s-a plâns de prezenţa ţânţarilor la bord, relatează marţi DPA.

IndiGo, cea mai mare companie aeriană din India, a dat mai multe detalii prin intermediul unor mesaje publicate pe reţeaua Twitter. Astfel aflăm că s-a luat măsura coborârii pasagerului în cauză, chirurgul Saurabh Rai, după ce acesta a manifestat un “comportament indisciplinat” şi a folosit cuvântul “deturnat”.

Dl. Rai a declarat mediei locale că a fost “ţinut de guler” de membrii echipajului şi târât afară din aeronavă.

Avionul urma să efectueze un zbor între oraşul Lucknow (nord) şi Bangalore (sud).

“Am ordonat o anchetă asupra incidentului coborârii pasagerului dr. Saurabh Rai de la bordul aeronavei IndiGo pe aeroportul Lucknow.”, a anunţat Ministerul Aviaţiei Civile din India.

Dl. Rai a declarat că aeronava era plină de ţânţari, iar când a sesizat acest lucru a fost numit “terorist” şi ulterior a fost ameninţat şi bruscat de echipajul de bord.

“Am auzit echipajul spunând: “Dacă ai o problemă cu ţânţarii de ce nu pleci din India?””, a spus el pentru agenţia de ştiri ANI.

Incidentul a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare.

Compania aeriană a fost asaltată de întrebări din partea pasagerilor cu privire la măsurile luate pentru îndepărtarea insectelor din aeronavă.

Acesta nu este primul caz în care compania aeriană din India se află în centrul unei controverse pe tema relaţiilor cu clienţii săi. Anul trecut, IndiGo şi-a cerut scuze faţă de un pasager care a fost împins şi bruscat de angajaţii săi pe pista aeroportului din Delhi, menţionează sursa citată. Înregistrările video care au surprins acel moment au declanşat proteste pe reţelele de socializare şi au fost transmise pe canalele de ştiri din India.

Citiți și despre:

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close