Un nou val de grevă Air France va afecta zborurile companiei aeriene

Andrei Beldiman, 27 apr.. 2018

Traficul aerian european va fi perturbat din nou de un val de grevă Air France. Sindicatele piloților amenință cu greva în două perioade de la începutul lunii mai.

Sindicatele piloților Air France amenință cu greva în zilele de 3, 4, respectiv 7, 8 mai 2018.

Compania aeriană Air France a emis un comunicat de presă din care reies acuze aduse sindicatelor piloților. Compania a afirmat că acestea nu vor să comunice cu reprezentanții companiei. Nu mai puțin de trei sindicate ale piloților amenință cu începerea grevei în zilele de 3, 4, dar și 7, 8 mai.

Compania Air France trece printr-o perioadă extrem de precipitată.. Sindicatele piloților amenință cu greva în zilele de 3, 4, 7, 8 mai 2018. În concluzie numărul total al zilelor cu grevă poate ajunge la 15 în acest an.

Totodată compania Air France a acuzat liderii sindicatelor piloților de dispreț asupra companiei și angajaților. Oficialii Air France își doresc un dialog onest și transparență cu privire la încheierea noilor contracte de muncă.

Transportatorul francez și-a manifestat interesul de a invita personalul să voteze noul acord de salarizare propus.

Aceștia pot face acest lucru în perioada 26 aprilie, ora 10:00 și 4 mai, ora 18:00.

Situația economică actuală a companiei a instaurat grija în rândul oficialilor companiei Air France. Imaginea și bunul mers al serviciilor sunt afectate din cauza acestor greve. În plus ei spun că există riscul ridicat al deteriorării încrederii clienților în transportatorul francez. Președintele Air France, Jean-Marc Janaillac, și-a cerut scuze clienților afectați de aceste greve.

În ultimul timp imaginea mai multor companii aeriene a fost șifonată pe social media. Videoclipuri devenite virale au înfățișat diferite situații și incidente care au pus sub semnul îndoielii anumite proceduri la bordul navelor.

Pentru pasagerii care au zboruri cu Air France în perioada 3, 4, 7, 8 mai 2018, vă sfătuim să verificați în mod constant disponibilitatea zborurilor. Pregătiți-vă din timp pentru a evita orice fel de neplăcere. Sperăm că situația va fi ameliorată în scurt timp.

← Close