Un nou program va ajuta pasionații de călătorii să câștige mai mult: Open World Travelers

Adrian, 09 apr.. 2019

Motorul gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro lansează un nou tip de program pentru creatorii de conținut cu cel puțin 1000 de followeri

Open World Travelers este un nou proiect de engagement care își propune să creeze o comunitate de oameni care cred în puterea călătoriilor de a deschide minți și a crea o lume mai bună, mai tolerantă.

Pasionații de călătorii care nu sunt deja membri ai programului de Afiliere momondo sau ai programului momondo Open World Ambassador pot aplica pentru a deveni membri ai noii echipe de ambasadori ai călătoriilor.

Un program de recompense cu o misiune: aceea de a încuraja oamenii să călătorească

Pe lângă satisfacția de a inspira oamenii să călătorească pentru a descoperi lumea, membrii noii comunități vor primi recompense și premii pentru voiaj, vor putea debloca seminare web și instrumente care îi vor ajuta să își mărească sfera de influență și se vor putea sfătui cu ceilalți participanți pentru a crește împreună.

Cerințele pentru participare sunt minime, pentru a oferi șanse egale tuturor pasionaților de vacanțe

Noua comunitate va fi formată din oameni care adoră să călătorească și să își împărtășească experiențele cu ceilalți, ajutându-ne să inspirăm cât mai mulți români să călătorească în jurul lumii cu mintea deschisă și fără prejudecăți.

Pe lângă interesul sporit pentru călătorii, este necesar cel puțin un cont pe o platformă de socializare cu minim 1000 de followeri. Conținutul paginii sau blogului trebuie să fie în limba română iar aplicațiile trebuie depuse cât mai curând, pentru că programul va începe în cursul acestei primăveri.

← Close