Trenurile Soarelui 2021! București – Constanța și retur din 11 iunie, plus cele private

Adrian, 27 mai. 2021

CFR a anunțat că trenurile Soarelui vor reveni din 11 iunie și vor circula până în septembrie. Anul 2021 aduce 12 perechi de trenuri Inter Regio care vor pleca din Gara de Nord București spre Constanța. La acestea se adaugă și trenurile private.

Trenurile Soarelui revin din 11 iunie pe ruta București – Constanța

CFR a anunțat că din 11 iunie 12 trenuri Inter Regio vor parcurge ruta București – Constanța și retur. Primul pleacă la ora 07:10 din Gara de Nord și face până la mare fix 2 ore.

Însuși Ministrul Transporturilor a testat garniturile care au fost modernizate, schimbate scaunele cu unele mai confortabile și toate au instalații noi de aer condiționat.

Viteza trenurilor medie este de 150km/oră, iar biletele sunt foarte avantajoase. Elevii au transport gratuit pe baza carnetului de elev, iar studenții o reducere de 50%.

Astfel un bilet de tren de la București la Constanța cu un tren Inter Regio costă la preț întreg 54 de lei, iar pentru studenți 29 de lei.

Biletele pot fi cumpărate cu reducere de pe site-ul bilete.cfrcalatori.ro, unde puteți găsi și oferte pentru biletele de tren spre mare dus-întors, dar și pentru minigrupuri.

Program trenuri București – Constanța

Programul celor 12 trenuri pe ruta București – Constanța este mai jos. Conform datelor extrase de AIR24 la data publicării acestui articol, ultimul tren pleacă spre mare din București la ora 20:05. De meționat că programul de vară, numit și trenurile Soarelui încă nu este actualizat complet pe site-ul CFR.

Program trenuri București - Constanța
Program trenuri București – Constanța

Program trenuri Constanța – București

8 trenuri pleacă de la Constanța la București, dar CFR va actualiza lista cu noile trenuri adaugate în programul Trenurile Soarelui. Iată care sunt orele de plecare, la data de 11 iunie conform căutării AIR24 pe site-ul CFR.

Program trenuri Constanța - București
Program trenuri Constanța – București

Trenuri private București – Constanța și Constanța – București

Pe lângă trenurile CFR spre mare din capitală și operatorii privați s-au pregătit pentru a duce lumea în concediu la Constanța. Astra Carpatica, Regio Trans oferă și ei trenuri spre mare. Prețurile biletelor sunt aceleași ca la CFR, însă fară facilitățile acordate de compania națională pentru studenți și elevi. Pe blogul cfir.ro aveți o listă mai detaliată a trenurilor care vor duce călătorii la mare din mai multe orașe.

← Close