Top Hotel Awards – votează companiile de top din domeniul HoReCa

Andrei Beldiman, 11 mai. 2018

Top Hotel Awards este evenimentul anului în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România. Votează acum companiile preferate.

Top Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din țara noastră. Specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața româneasca se vor reuni cu această ocazie. Scopul este identificarea provocările și a oportunităților de business și analiza celor mai importante schimbări din domeniu.

Evenimentul va avea loc în cadrul Hotelului JW Marriott, din capitală, pe 24 și 25 mai.

Conferința ce va avea loc pe 24 mai va oferi participanților ocazia să analizeze, alături de specialiști și experți din domeniu, contextul regional al industriei hoteliere și de turism.

Imagini din cadrul decernării premiilor din 2017 găsiți AICI.

Tot pe 24 mai va avea loc gala de decernare a premiilor Top Hotel Awards. În cadrul acestei ceremonii vor fi premiate hotelurile, restaurantele, agențiile de turism și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2017.

Citiți și despre decoraţiuni şi obiecte de mobilier din Hotelul Ritz Paris, vândute la licitaţie pentru 7,3 milioane de euro.

Nu în ultimul rănd, pe 25 mai, va avea loc o sesiune de training inedită. Aceasta va fi susținută de un specialist din industria hotelieră și a turismului. Cu ajutorul său veți aprofunda teme specializate.

Evenimentele se vor desfășura între orele 08:00 și 19:00.

Mai multe detalii și posibilitatea votării brand-ului favorit găsiți pe site-ul oficial Top Hotel Awards.

Participați pentru a îi întâlni pe cei mai buni practicieni și experți din industria turismului și hotelieră. Veți avea oportunitatea de a identifica cele mai potrivite strategii de marketing care pot interveni decisiv asupra creșterii notorietății unui brand hotelier.
Aprofundați cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piața din România. Aflați cum puteți integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performanței și creșterii profitabilității în urma investiției.

← Close