TAROM zboară la Amsterdam și Bruxelles pe 26 și 28 mai

Adrian, 24 mai. 2020

TAROM organinează curse spre Amsterdam ș Bruxelles la cererea pasagerilor. Cursele sunt organizate cu caracter special în condițiile hotărârii de guvern 394 din 20 mai 2020.

Prefizările TAROM

Dragi pasageri,

La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre și dinspre BRUXELLES și AMSTERDAM, date de călătorie

26 și 28 MAI:

București – Bruxelles, tarif 277 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Bruxelles – București, tarif 257 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Zborurile Bruxelles – București vor avea escală la Amsterdam.

București – Amsterdam, tarif 289 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Amsterdam – București, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile București – Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

Dinspre Bruxelles și Amsterdam spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre România spre Bruxelles și Amsterdam sunt necesare următoarele condiții:

  • să fie cetățeni ai statelor respective sau
  • să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau
  • să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).

De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM!

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.
Spor la rezervat!

Tarom

← Close