Tarom anulează zborurile București – Istanbul până pe 30 aprilie

Adrian, 28 mart.. 2020

Tarom anunță că suspendă zborurile București – Istanbul din 30 martie și până în 30 aprilie.

Compania Națională Tarom a anunțat printr-un comunicat de presă că suspendă zborurile spre Istanbul, din cauza restricțiilor de călătorie împuse de Turcia.

Pasagerii care au bilete în perioada 30 martie – 30 aprilie, pot suna la Tarom pentru reprogramarea calătoriei sau rambursarea prețului acordat pe bilet.

Comunicatl tarom cu privire la anularea zborurilor București – Istanbul

Zborurile pe ruta București – Istanbul vor fi suspendate în intervalul 30 martie – 30 aprilie 2020, urmare a restricțiilor impuse de către autorități, pentru limitarea pandemiei Covid-19.

„Vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, puteți face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție Tarom”, este anunțul companiei.

Regimul Erdogan a suspendat zborurile către aproape 70 de state, a închis şcolile, cafenelele, barurile şi a interzis rugăciunile colective. Potrivit Agenției Anadolu, preşedintele turc a anunțat că în țară sunt 5.698 de persoane infectate cu noul coronavirus și 92 decedate.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close