Simona Halep prezintă trofeul cucerit la Roland Garros pe Aeroportul Henri Coandă

Andrei Beldiman, 11 iun.. 2018

Sosirea jucătoarei de tenis, Simona Halep, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă va fi marcată printr-un eveniment care va avea loc în cadrul Salonului Oficial al aeroportului.

Numărul 1 mondial, jucătoarea de tenis, Simona Halep, va participa la un eveniment de prezentare a trofeului de la Roland Garros, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Air.24 va fi prezent la ceremonia care va avea loc luni, 11 iunie, la ora 16:15.

În decursul serii Simona Halep va prezenta trofeul cucerit la Roland Garros, luni, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. Evenimentul va începe la ora 20,00. Intrarea este liberă. Accesul va fi permis de la ora 18,00, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Citiți și Cele două avioane de tip Boeing 737-800 de la Tarom au ajuns acasă

“Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toţi, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează astăzi, de la ora 20.00, la Arena Naţională – în interiorul Arenei, o ceremonie în cadrul căreia marea noastră campioană, Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros! Toţi cei care vor să o vadă pe Simona Halep sunt aşteptaţi la Arena Naţională! Accesul va fi permis de la ora 18,00. Intrarea este liberă”, relevă sursa citată.

Potrivit PMB, accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin şi Basarabiei.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem.

Simona a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Halep (26 ani) a obţinut victoria după două ore şi 3 minute în faţa numărului 10 mondial (25 ani), la a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, prima pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki la Australian Open.

Simona Halep a jucat a 31-a finală din carieră, până acum având 17 titluri cucerite. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat la Madrid, iar anul acesta s-a impus la Shenzhen şi Roland Garros.

Citiți și A avut loc lansarea noilor rute Air Canada Rouge la București

Halep a mai jucat 14 finale, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, iar în 2017 la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing, iar anul acesta la Australian Open şi Roma.

Simona Halep a cucerit şi un titlu WTA la dublu, anul acesta, la Shenzhen, alături de Irina Begu, jucând şi o finală în 2016 la Montreal, alături de Monica Niculescu.

Halep va primi pentru succesul său de la Roland Garros 2.000 de puncte WTA şi 2,2 milioane euro, iar Stephens s-a ales cu 1.300 de puncte şi 1,12 milioane euro.

← Close