Sibiu: Grevă de avertisment pe aeroport. Iată cum va fi afectat traficul aerian.

Andrei Beldiman, 17 apr.. 2018

O grevă de avertisment va avea loc mâine pe aeroportul din Sibiu. Găsiți mai jos lista zborurilor care ar putea fi afectate în timpul grevei de avertisment de pe aeroportul din Sibiu.

Greva de avertisment va avea loc la Aeroportul Internațional Sibiu, în data de 18 Aprilie 2018 în intervalul orar 11.30 – 13.30.

Zilele trecute a apărut în mass media comunicatul de presă transmis de Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu. Regia autonomă Aeroportul Internațional Sibiu a fost notificată pe 13 Aprilie 2018 asupra deciziei sindicatului de declanșare a unei greve de avertisment.

„Regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal.”, se arată în răspunsul emis de AIS.

Zborurile care ar putea fi afectate în timpul grevei de avertisment de pe aeroportul din Sibiu sunt următoarele:

  • Munchen – Sibiu,
  • Sibiu – Munchen,
  • Stuttgart – Sibiu,
  • Dortmund – Sibiu,
  • Sibiu – Nurnberg,
  • Viena – Sibiu.

Angajații care nu vor participa la grevă își vor continua activitatea.

Iar angajații aflați în grevă nu vor face nicio acțiune de natură să împiedice continuarea activității de către cei care nu participă la grevă. Informațiile au fost anunțate printr-un comunicat de presă al Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu.

„Pe această cale, dorim să vă informăm că regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal.” Au adăugat reprezentanții Sindicatului.

Sibiu este fostă capitală europeană și unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Viceliderul sindical Claudiu Solomon spune că din sindicat fac parte 125 din totalul de 160 de oameni care fac parte din personalul aeroportului.

„Greva va fi cu încetarea lucrului. Legat de zboruri anulate sau alte probleme de acest gen, nu am cunoștințe, deoarece nu e în sarcina noastră, este în atribuția conducerii autonome să vă dea aceste amănunte.”, susține Claudiu Solomon. Protestul se referă la aspecte din contractul colectiv de muncă ce urmează să se semneze în angajator și angajați.

Programul zborurilor care ar putea fi afectate poate fi găsit pe site-ul aeroportului.

Citiți și despre:

← Close