Ryanair acuză guvernele că dau ajutoare de stat doar companiilor „preferate”

Adrian, 18 mai. 2020

Compania Ryanair trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar o decizie a șefului Ryanair ține avionaele la sol până la 1 iulie. Michael Kevin O’Leary a sărit printr-un comunicat trimis intern angajaților săi, la „gâtul” guvernelor, care nu acordă ajutoare de stat și companiilor private sau o fac doar pentru cele pe care statele le consideră „preferate”.

Ryanair dă afară 3000 de angajați

Peste 3000 de angajați vor fi dați afară pentru ca tot în scrisoarea internă primită de angajații companiei, conducerea motivează că nu va reuși să reia toate zbouririle si va fi nevoită să zboare chiar și pe minus pentrua face față ofertelor pe care alte companii le pot genera din bani publici.

Michael Kevin O’Leary este cunoscut pentru declarațiile sale ieșite din comun și acuză fară a sta prea mult pe gânduri orice companie sau autoritate îi „stă în cale”.

Ryanair consideră că nu este corect modul în care guvernele din mai toate statele Europene s-au gândit să ajute industria aviatică și cere ca toți să fie tratați egal.

Pademia COVI19 a dat peste cap toate companiile aeriene și multe au ajuns chiar în faliment. Recent AIR Canada a anunțat că va da afara 20.000 de angajați pentru a nu intra in faliment.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close